0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2018 16:30

22.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Diváci na branku čekali marně


Branky


5

Poslední zápasy se Starým Městem byly až nezdravě vyhrocené a čekalo se, co se semele na půdě našeho soupeře. Neudálo se ale nic, bohužel ani branky a tak jsme si rozdělili po bodu.          

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Do zápasu na hřišti Starého Města jsme vstoupili lépe než domácí a od počátku jsme měli více ze hry. Bohužel naše bídná ofenzivní bilance se projevila i v tomto duelu. V první půli se do jediné velké příležitosti dostal Kisza, ale nebyl přesný, stejně tak jako po průniku z pravé strany Pěla. Domácí trápila už rozehrávka, při hře po zemi byli slabí, ve vzduchu si neuměli poradit a tak poklidný poločas skončil bez branek.   Druhá půle začala zraněními na domácí straně. Nejprve se zranil hned po hvizdu Kmošťák, a musel být střídán. Jen o dvě minuty později zase neopatrně kopl Lukáš Teofil do hlavy Papaje, který i přes krvavé zranění po ošetření zápas dohrál. Po deseti minutách hry se dostal do druhé obrovské šance v zápase Kisza, ten však místo toho, aby míč dopravil do branky hlavou, nechal si jej skočit a byl zablokován, v následném souboji se po srážce s vlastním obráncem zranil domácí brankář Střalka a nahradit jej musel Hill. Do dalších šancí ze v našem týmu dostali postupně Liberda, Pěla i Badura, výborné zákroky si ale připsal náhradní brankář domácích. Ti naopak začali hrozit až v poslední dvacetiminutovce, když nejdříve kapitán Střalka špatně zakončil sólo, střela jeho kolegy z útoku zase skončila na břevnu. A když na konci chytl nebezpečnou hlavičku Papaje Galusik, dělily oba týmy body.



Více zde: http://www.fotbal-bystrice.cz/news/ze-stareho-mesta-jsme-privezli-bezgolovou-remizu/



Sestavy


První SC Staré Město
A. Střalka [-] (56. D. Hill [-] ) - P. Recman [-] , T. Němec [-] , Š. Kmošťák [-] (50. J. Birčák [-] ) , K. Střalka [-] , R. Sládeček [-] (90. R. Koloničný [-] ) , M. Sušovský [-] (81. P. Němec [-] ) , D. Papaj [-] , J. Vašenda [-] , L. Slota [-] , D. Radko [-]

TJ Bystřice
J. Galusík [-] - F. Buryan [-] , B. Krezelok [-] , T. Kisza [-] (74. J. Staniek [-] ) , A. Liberda [-] , J. Rusz [-] , D. Kantor [-] , L. Teofil [-] (52. R. Badura [-] ) , I. Martinčík [-] , M. Pěla [-] , T. Fober [-]

ŽK: 17. J. Vašenda - 30. T. Kisza , 42. M. Pěla , 47. L. Teofil , 89. J. Staniek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ZÁVODNÝ Vít - KLIMEK Tomáš, CHÝLEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů