2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.05.2018 17:00

33.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radek Stöckner se stal vyšehradským katem


Branky


15

Pražský celek padl potřetí v řadě, v Jirnech neuhlídal Stöcknera. Ten měl přitom na střeleckém kontě před zápasem jen tři branky, zápas proti Vyšehradu ale rozhodl on.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Haškův gól poslal Vyšehrad do vedení

Domácí měli šanci už v 1. minutě utkání, kdy po trestném kopu Vondráčka nikým nepokrytý Hruška hlavičkoval v náběhu vedle Procházkovy brány. Ve 12. min. ale Procházka rozehrál balon na Kostorka, který dlouhým nákopem poslal balon dopředu a dvojice Drobílek – Čtvrtníček běžela sama na brankáře Jiren. Drobílek se pokusil o lob a míč skončil na břevnu! Tři minuty nato běželi opět Drobílek s Čtvrtníčkem na jediného zadáka domácích, pokažená přihrávka ale zhatila možnost zakončit.

 

 

Šemíci byli v první půli aktivnější, i když Jirenští se také pokoušeli často o zakončení, byli ovšem hodně nepřesní. Po půlhodině hry Hradecký vybojoval míč ve středu pole, přiťukl si ho s Drobílkem i Doležalem a odcentroval z pravé strany ke vzdálenější tyči, kam si naběhl Hašek a bez problémů poslal míč do odkryté části domácí brány: 0:1! Chvíli nato se pokusil o nečekaný a chytrý lob Šlegl, brankář Aleksandrov-Ridley se ale nedal zostudit a vytěsnil míč na roh. Ten rozehrál z levé strany Drobílek a Jakab hlavičkoval z malého vápna těsně nad bránu!

 

Místo druhé trefy přišla pro hostující tým ledová sprcha v podobě vyrovnávací branky: jirenskou kombinaci završili Procházka centrem na Mareše, ten zpětnou přihrávkou a R. Stöckner z hranice vápna trefil po zemi k tyči: 1:1. Ve 40. min. zamotal hlavy domácí defenzivě Drobílek a ještě stihl přihrát před bránu nabíhajícímu Šleglovi, toho ale stihl v posledním zlomku vteřiny odzbrojit domácí kapitán Kejha. Chvíli nato pálil z vápna těsně vedle Jakab.

Stöckner druhým gólem rozhodl

Na začátku druhé půle prověřil Procházku Křeček dálkovým pokusem z trestného kopu a chvíli nato bombou ze střední vzdálenosti Vondráček. Ten pak rozehrál v 57. min. z pravé strany rohový kop a neatakovaný R. Stöckner hlavičkoval z místa penalty k tyči: 2:1. Byl to nakonec rozhodující gól.

 

Domácí se sice ve druhém poločase zlepšili, úroveň hry však celkově za moc nestála. V 73. min. se po centru Mareše dostal do šance domácí záložník Honcharenko, ale vracející se Černý mu v poslední chvíli zblokoval střelu. Na druhé straně Madej z trestného kopu zpoza vápna trefil jen domácí zeď. V 85. min. byl blízko vyrovnávací brance střídající Junek, střelou po zemi ke vzdálenější tyči ale jen těsně minul. Šemíci tak utrpěli dvanáctou porážku v tomto ročníku.

 

Zdroj: Denis Postler / www.slavojvysehrad.cz



Ohlasy k zápasu


SK Viktorie Jirny
Václav Hradecký (trenér): "Vyšehrad u nás odehrál první poločas velice dobře. Kdyby proměnil šance, vedl by po půli tak o tři branky. Nastřelil břevno, dvakrát šel ve dvou proti jednomu, gól dali hosté až napotřetí. Zápas tak mohl být rozhodnutý, soupeř byl v prvním poločase jasně lepší. My ale vyrovnali v 35. minutě po pěkné akci. Ve druhé půli se hra změnila, začali jsme vyhrávat souboje, výrazně jsme se zlepšili a šli do vedení. Měli jsme nadále více ze hry, hosté hrozili spíše z brejkových situací. Nakonec to kluci ubojovali k výhře. Hráčem zápasu zvolím Vondráčka, který hrál v útoku. Dobře hrál také Hruška a svůj první zápas zvládl brankář Aleksandrov."

FC Slavoj Vyšehrad
Milan Kopřiva (asistent trenéra, pro slavojvysehrad.cz): "Zápas dvou rozdílných poločasů. V tom prvním jsme byli určitě lepší a proti jirenské obraně, která místy hořela, jsme si vypracovali tři loženky. Místo toho, abychom vedli 3:0, jsem ale šli do kabin za stavu 1:1. Ve druhé půli jsme měli také nějaké možnosti, ale už to nebylo ono. Místo toho jsme inkasovali po standardce druhý a rozhodující gól. Přísnější měřítko v tomto utkání snese jen brankář Procházka. Problém je v tom, že jsme nekoncentrovaní, herně nezodpovědní a nedisciplinovaní, proto na jaře ztrácíme tolik bodů. Takže místo toho, abychom sledovali vývoj v tabulce nad námi, se musíme teď bohužel dívat spíš pod sebe."



Sestavy


SK Viktorie Jirny
-. Aleksandrov [-] - M. Čepelák [-] , O. Kejha [-] , L. Hruška [-] , J. Procházka [-] - M. Mareš [-] , S. Honcharenko [-] (80. M. Stockner [-] ) , L. Křeček [-] (85. M. Mruvčinský [-] ) , J. Vondráček [-] - D. Tokar [-] (75. M. Parys [-] ) , R. Stöckner [-] -

FC Slavoj Vyšehrad
J. Procházka [-] - J. Čtvrtníček [-] , D. Hradecký [-] , V. Máče [-] , O. Kostorek [-] (85. P. Vacík [-] ) , D. Hašek [-] (73. T. Madej [-] ) , J. Jakab [-] (73. T. Junek [-] ) , J. Doležal [-] (64. D. Černý [-] ) , F. Drobílek [-] , P. Šlegl [-] , P. Václavek [-]

ŽK: 56. P. Šlegl .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Šálková Helena - CIHLÁŘ František, ŠTRINCL Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Michal Kunc

Expert: Štěpán Kacafírek
Tip experta: výhra domácích

Jirny napraví sobotní ztrátu a v domácím prostředí budou brát tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích