D. Šádek 39.
P. Stoilov 50. (p.)
2:4
(1:3)
11. M. Polák
15. K. Kazda
38. P. Korous
80. M. Polák (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2018 16:00

19.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zruč vyhrála v Černicích


Branky


39. D. Šádek , 50. P. Stoilov (p.) - 11. M. Polák , 15. K. Kazda , 38. P. Korous , 80. M. Polák (p.)
0

Hosté relativně v pohodě vyhráli v Černichích a odváží si tak všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas ovládli hosté

Hosté přijeli do Černic s vědomím, že si musí hlavně pohlídat dobře hrajícího Stoilova. Zápas začal bez nějakého většího bránění a hra se přelévala z jedné strany na druhou. V 10. minutě po rychlém brejku zahrál domácí obránce nešťastně rukou před vápnem. Tento trestný kop z 20 metrů z pravé strany proměnil Matěj Polák. Hosté tak šli do vedení 0:1.

V tu chvíli byli domácí trošku rozhozeni a spíš se věnovali debatám s rozhodčím, toho hosté využili a krásným přehozením Kazdy zvýšili na 0:2. V tu chvíli hosté domácí jasně přehrávali, ale museli být pozorní vzadu, protože když už se domácí vydali dopředu, byli nebezpeční.

Hosté měli další dobré možnosti zvýšit, ale v posledních zápasech je trápí proměňování šancí. Nejprve zkoušel hostující Polák ze střední vzdálenosti přehodit brankáře Daňka, to se mu povedlo, ale střela šla o kousek vedle branky. Z další akce z velkého vápna opět přehazoval Kazda domácího brankáře, ale míč do brány nezapadl.

V tu chvíli měli hosté drtivý tlak. Po krásné akci se řítil sám na brankáře Fryček, ale v poslední chvíli byl zablokován. Následně do šroubku rozebraná domácí obrana musela přihlížet tomu, jak hostující Korous dělá kličku Daňkovi a s míčem dribluje až za brankovou čáru 0-3.

 O minutu později hosté mohli jít do dalšího brejku, bohužel špatně rozehráli a dobře hrající Šádek utekl obraně a gólem do šatny snížil na 1:3 z pohledu domácích.

Ve druhém poločase si hosté výhru pohlídali

Do druhého poločasu šli hosté s vědomím dobrého náskoku, ale také s tím, že rozhodně nemohou polevit. Tomu jsme se nevyvarovali, a hned v 50. minutě domácí Stoilov proměnil penaltu a snížil na 2:3.

V tu chvíli hosté nebyli schopni podržet míč. Černice tlačili, ale žádnou vyloženou šanci si nevytvořili. Až v průběhu času domácí Šádek zatáhl míč po levé straně a nacentroval do vápna, kde se pokoušel trefit míč ve skluzu Stoilov, ale o kousek minul.

Domácí více otevřeli hru a soupeř tak měli prostor překonat jejich obranu. V 80. minutě byl hostující Jelínek ve vápně doslova povalen a odpískanou penaltu hostující Polák proměnil. Upravil tak skóre na 2:4. Tím hosté zlomili odpor domácích a zápas už se dohrál bez větších šancí.



Ohlasy k zápasu



TJ Zruč
Jaroslav Urbánek: Důležité body z venku nás opět stály větší nervy, než by bylo třeba. Tradičně jsme byli první poločas lepší. Tentokrát jsme se i střelecky prosadili – pěkným tresňákem Polák, obloučkem Kazda a po rychlém protiútoku velmi aktivní bek Korous zvyšoval už na 3:0. Pak jsme opět několik šancí spálili a naopak dostali zbytečný gól do šatny. Druhá půle už žádná hitparáda nebyla. Oboustranně hodně nepřesností a hned v úvodu jinak dobře hrající Vilém zbytečně fauloval ve vápně. Domácí si vypracovali ještě jednu vyloženou šanci, naštěstí Stoilov mířil vedle. V závěru si došel pro faul Jelínek a Polák svým druhým gólem, tentokrát z penalty, přeci jen závěr utkání uklidnil.



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Černice
Z. Daněk ml. [-] - M. Pinc [-] , M. Chvojka [-] , P. Mlnařík [-] , F. Švejda [-] - P. Toman [-] (87. M. Trnka [-] ) , D. Šádek [-] , M. Mur [-] , R. Kozák [-] - P. Stoilov [-] , M. Laibl [-]

TJ Zruč
V. Klik [-] - P. Korous [-] (87. M. Lang [-] ) , M. Fryček [-] (52. J. Kohout [-] ) , R. Haidlmayer [-] , O. Mašek [-] (83. M. Pechman [-] ) , V. Tobrman [-] , K. Kazda [-] (63. T. Jelínek [-] ) , A. Král [-] , V. Pavel [-] , M. Polák [-] (85. P. Hucl [-] ) , F. Korelus [-]

ŽK: 10. F. Švejda , 15. D. Šádek , 35. P. Stoilov , 65. M. Pinc , 67. P. Mlnařík , 73. M. Mur , 80. M. Chvojka - 50. V. Pavel , 63. F. Korelus , 90. T. Jelínek .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Jakš Jan - BRŮHA Radek, MAREK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.