0:3
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2018 16:00

15.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chodová Planá konečně zabrala, vyloupila Koloveč!


Branky


80. D. Hanko , 86. P. Chval , 90. P. Chval
0

Fotbalisté Kolovče na domácím hřišti podlehli Chodové Plané hladce 0:3. Hosté přitom měli za sebou nelichotivou sérii šesti proher, ale tentokrát na těžkém terénu podali velmi dobrý výkon a utkání rozhodli třemi góly v závěrečné desetiminutovce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se skóre neměnilo

Pro Koloveč to byla jarní zápasová premiéra. Její úvodní zápas ve Stráži byl totiž odložen. Utkání se hrálo na těžkém terénu. Pršelo, dokonce padaly kroupy a navíc foukal silný vítr. V první půli měli výhodu větru v zádech domácí fotbalisté, kteří tak byli díky tomu o něco aktivnější. V koncovce se však prosadit nedokázali a do šaten se odcházelo za bezgólového stavu.

Vše podstatné se událo v závěrečné desetiminutovce

Po změně stran hrál po větru hostující tým a také územní převaha najednou byla na straně Chodové Plané. Koloveč ale dlouho odolávala a už to dokonce začínalo vypadat, že budou rozhodovat až penalty. V 80. minutě se však přeci jen prosadil hostující David Hanko. Domácí poté museli zcela otevřít obranu a to byla voda na mlýn kanonýra Chodové Plané Pavla Chvala. Ten tak dvěma zásahy v samotném závěru zpečetil výhru Chodové Plané v poměru 3:0.

 

Hosté tedy konečně zabrali a ukázali, že se s nimi zase musí počítat. Koloveč zůstala pátá, ale na medailové pozice nabírá už výraznou ztrátu. Chodová Planá za týden hostí Planou, Koloveč bude hrát v Meclově.



Ohlasy k zápasu



TJ Slavoj Chodová Planá
Jiří Abramčuk (kapitán mužstva): Už minulý týden jsme měli odvézt body z Meclova. Ten byl první a po jediné naší hrubé chybě jsme prohráli 0:1. Měli jsme tam získat minimálně bod a teď jsme ten výkon potvrdili i v Kolovči. Všechny zápasy zimní přípravy jsme hráli na umělé trávě, první mistrák s Meclovem také. V Kolovči se hrálo na podmáčeném terénu. Padaly kroupy, pršelo, foukal vítr a všichni se bořili 10 centimetrů pod zem. Tím to pro nás bylo horší, ale zvládli jsme to dobře. Byť jsme ty góly dali až v závěru, tak výhra 3:0 byla zasloužená. Rád bych pochválil celé mužstvo za týmový výkon… Naše špatné výkony v závěru podzimu byly způsobené zraněním tří hráčů. Chodová Planá nemá mladé hráče, dorost a stojí na stabilních hráčích, kteří tu působí několik let. Když vypadnou 2-3 lidé ze základní sestavy, tak je to znát. Přes zimu se uzdravili a zase to hrajeme s rukama, kteří jsou pohromadě tři roky. Věřím, že když tihle lidé vydrží zdraví, tak budeme nadále sbírat body



Sestavy


TJ Slavoj Koloveč
T. Marcel [-] - P. Pap [-] , M. Duchoň [-] , T. Mastný [-] , F. Šlajs [-] , M. Vachtl [-] , J. Souček [-] , M. Záhrobský [-] (79. O. Carpinisan [-] ) , D. Žák [-] , C. Danescu [-] (73. M. Pluhař [-] ) , M. Sušický [-]

TJ Slavoj Chodová Planá
K. Petrželka [-] - D. Hanko [-] , J. Abramčuk [-] , P. Chval [-] , J. Pelán [-] , B. Soukup [-] , J. Melichar [-] (87. M. Šmolík [-] ) , R. Ovčačík [-] , J. Sloup [-] (67. V. Benedikt [-] ) , J. Plecitý [-] , Z. Kutička [-] (54. M. Mikulík [-] )

ŽK: 66. J. Sloup , 72. J. Abramčuk .
Hráči zápasu: D. Hanko , P. Chval .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Nešpor Petr - LIŠKUTÍN Antonín, KOMANEC Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.