Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2018 17:00

19.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chodová Planá uspěla v záchranářském souboji v Boru


Branky


17

V Boru se utkaly dvanáctý a třináctý tým tabulky. Zápas o šest bodů nakonec dopadl lépe pro hostující Chodovou Planou, která zvítězila 5:2 a posunula se právě před svého soupeře. Na pohled jasná výhra hostí se urodila až v poslední dvacetiminutovce. Ještě na začátku 73. minuty totiž platil nerozhodný stav 2:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vedli, pak ale nedali penaltu a přišel trest

Jediným sobotním zápasem 19. kola soutěže byl záchranářský souboj mezi Borem a Chodovou Planou. Oba týmy měly před utkáním na kontě shodně 16 bodů. Hosté začaly zápas lépe a ve 20. minutě se ujali vedení. Mezi střelce nezapsal mladíček Jakub Sloup. Zvýšit náskok Slavoje mohl z pokutového kopu Pavel Chval. Ten ale pověst kanonýra nepotvrdil a brankáře Šroubka nepřekonal. A hráči Boru toto zaváhání brzy potrestali. Pět minut před přestávkou nepokryla hostující defenziva Jana Andrleho, který si naběhl do šestnáctky na zpětnou přihrávku a bylo srovnáno – 1:1.

Domácí opět dokázali vyrovnat, závěr však patřil Chodovce

Nástup do druhého dějství měli hosté impozantní, když jim hned ve 48. minutě vrátil vedení Bohuslav Soukup. V 58. minutě však domácí předvedli podobnou akci, z níž skórovali už v prvním poločase, a Jan Andrle opět nezaváhal. Dobrou čtvrthodinu se pak oba celky přetlačovaly o další gól, kterého se nakonec dočkal celek Chodové Plané. V 73. minutě zlomil skóre na 2:3 Rudolf Ovčačík. Když se navíc pět minut poté prosadil podruhé v zápase talentovaný Jakub Sloup, bylo jasné, že si hosté nejspíše dokráčejí pro tři body. Tím spíš, když se v 82. minutě dočkal svého prvního gólu v dresu Slavoje další mladík, David Vladař, jenž byl v tu chvíli na trávníku sedm minut. Vladařovi se vyplatilo, že důsledně sledoval míč po akci Chvala, která skončila střelou do tyče.

 

Bor tak pokračuje v jarním trápení. To Chodová Planá si v boji o záchranu hodně pomohla, ale potřebuje bodovat i nadále.



Ohlasy k zápasu



TJ Slavoj Chodová Planá
Jiří Abramčuk (kapitán mužstva): Byl to zápas o šest bodů. Všechny týmy kolem nás ale také bodovaly. Jsme každopádně moc rádi, že jsme vyhráli. Před týdnem se Staňkovem jsme nehráli špatný fotbal, ale dostáváme góly po našich velkých chybách. V Boru to bylo to samé. Vedeme 1:0, kopeme penaltu, chtěli jsme podpořit Pavla Chvala, aby se chytil a bohužel ji nedal. Hned na to dostaneme gól od jednoho člověka ve vápně, když my tam jsme ve čtyřech. O přestávce v kabině promluvil trenér, chtěl udělat bouřku, ale ve finále tam bylo úplné ticho. Přesto jsme nastoupili do druhé půle s tím, že chceme vyhrát. Dali jsme na 2:1, ale pak inkasujeme po úplně stejné situaci jako při prvním gólu. Nakonec to bylo tak, že jsme si vytvořili deset šancí a dali pět gólů. Soupeř proměnil ze tří šancí dvě… Do zápasu jsme nastoupili v novém rozestavení 4 – 3 – 2 – 1. Jindru Pelána jsme jako leváka postavili napravo. V prvním poločase to nebylo tolik vidět, ale po přestávce už ano. Jindra měl čtyři gólovky, prostě mu to tam ale nepadlo. Pavel Chval také a nedal. Naštěstí se nám ale chytili mladí kluci, kteří dali góly a tak jsme zaslouženě vyhráli.



Sestavy


TJ Sokol Bor
Z. Šroubek [-] - J. Stránský [-] , P. Zeman [-] (85. V. Boško [-] ) , D. Jutka [-] (80. V. Hlaváč [-] ) , J. Maczko [-] , J. Pokorný [-] , J. Zeman [-] , R. Bláha [-] (85. J. Boško [-] ) , F. Pták [-] , J. Burda [-] , J. Andrle [-]

TJ Slavoj Chodová Planá
K. Petrželka [-] - D. Hanko [-] (75. D. Vladař [-] ) , J. Abramčuk [-] , P. Chval [-] , J. Pelán [-] , B. Soukup [-] , R. Ovčačík [-] , J. Sloup [-] , J. Plecitý [-] , M. Šmolík [-] (58. V. Benedikt [-] ) , Z. Kutička [-]

ŽK: 80. K. Petrželka .
Hráči zápasu: J. Andrle - J. Sloup .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Pressl Václav - PETRŽELKOVÁ Kateřina, KOPÁČEK Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Fotograf - TJ Sokol Kozolupy | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích