Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.05.2015 16:30

20.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Z gólové přestřelky vyšel vítězně Křižanov


Branky


0

Kdo se přišel podívat na fotbal do Křižanova, určitě nelitoval. Byla vidět dobrá hra a krásných šest branek. Křižanov si tak po výhře drží třetí místo v tabulce okresního přeboru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vstupovali do utkání v pozici mírného favorita. Byli to však hosté, kteří svým důrazem dělali Křižanovu problém v rozehrávce a sami se tlačili do útoku. Hostující útočník Broža dokázal vyhrávat spoustu osobních soubojů a přiklepával míče pro své spoluhráče. První šance domácích byla střela Nobichta zpoza vápna, kterou však Hršel vytěsnil na roh. Na druhé straně se opět prosadil Broža, když přistrčil míč spoluhráči Bednáři, který poslal hosty do vedení. Ti jej udrželi až do poločasu. V druhé půli Křižanov hned od samotného začátku přidal na důrazu a doplňoval ve větším počtu útočící hráče. Jejich aktivitu přetavil ve vyrovnávací gól krásnou dalekonosnou střelou Invald. Domácí pokračovali v tlaku a další branku přidal Kaštan. Hosté hrozili už jen ze standardních situací nebo nákopů. V jednom z nich podklouzl jak domácí bek Milota, tak brankář Bajer a hostující Jelínek neměl problém vyrovnat. Křižanov však toužil po třech bodech a nechtěl se spokojit s remízou. Jejich převahu korunoval ve vítězný gól po přiťuknutí Buriana kapitán Nobicht. O konečnou podobu výsledku se postaral J.Mužátko. Po standardní situaci si v malém vápně našel odražený míč, který si zpracoval nejprve na prsa a poté prostřelil vše, co mu stálo v cestě.  



Ohlasy k zápasu


SK FC Křižanov
Josef Milota, trenér Křižanova: Hosté byli důrazní v prvním poločase, což nám dělalo problémy a nedokázali jsme na soupeře najít recept. Opět musím pochválit celé mužstvo za druhý poločas, když si trpělivou a kombinační hrou připravili gólové šance, které vedly k našemu zaslouženému vítězství.




Sestavy


SK FC Křižanov
P. Bajer [-] - P. Štěpánek [-] , T. Novotný [-] , D. Invald [-] , J. Milota [-] - P. Kaštan [-] (85. V. Dvořák [-] ) , A. Burian [-] , J. Mužátko [-] (89. T. Horníček [-] ) , M. Petr [-] - D. Nobicht [-] , J. Kubiš [-]

SK Osová Bítýška
J. Hršel [-] - A. Trojan [-] , J. Laub [-] , P. Malý [-] , P. Jelínek [-] (44. P. Habán [-] ) - T. Karmazín [-] , A. Navrátil [-] , L. Bárta [-] , L. Bednář [-] - L. Broža [-] , M. Vařílek [-]

ŽK: 19. D. Invald , 45. M. Petr - 44. P. Jelínek , 58. T. Karmazín .
Hráči zápasu: M. Petr , A. Burian - L. Broža , L. Bednář .
Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.