2:3
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.06.2015 14:00

25.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobroměřice prohrály po vlastních chybách


Branky


0

Nevydařené utkání mají za sebou Dobroměřice. Manažer týmu v našem předvíkendovém tipování věřil domácímu mužstvu, jenže to se svými vlastními chybami připravilo o tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní poločas nepřinesl nějaké vyložené šance, snad jediným takovým záchvěvem u domácích byla nastřelená spojnice břevna po standartní situaci, kterou ze sedmnácti metrů zahrával Plachý. Obrnice si vytvořily jednu nebo dvě příležitosti, ale ty dokázal gólman Sedláček zlikvidovat. I z diváckého pohledu tak první pětačtyřicetiminutovka nepřinesla příliš útočný fotbal.

Druhý poločas už byl více fotbalovější a bylo k vidění i více brankových příležitostí. Po jedné takové se dostali domácí do vedení. Po akci Lazarik - Hasil - Sochor se posledně jmenovaný hráč asi z 18 metrů trefil po zemi k tyči. Jenže, za tři minuty stejnou přízemní střelou srovnali hosté na 1:1. Dobroměřice se nemínily s tímto stavem smířit a chtěly se opět dostat do vedení, jenže přišla chyba stopera, který chtěl dát hlavou malou domů, míč špatně trefil a hostující útočník toho využil. Obrnice tak v daný moment vedly 1:2. Domáci se stále snažili o branku, ale ani Hasil, Sochor nebo střídající Harthan nedokázali šance využít. Možná i pod tíhou nervozity přišla druhá chyba domácích, kdy ztratili na půlce balón, hosté vyslali dlouhý balón na útočníka Tůmu a ten se nemýlil. V posledních minutách se domácí ještě dočkali jedné branky, kterou vstřelil David Holeček.



Ohlasy k zápasu


FK Dobroměřice
Pavel Verner (manažer TJ Středohor Dobroměřice): Zápas nám příliš nevyšel. Ztráceli jsme hodně míče, v prvním poločase jsme hráli hrozně a když už jsme se do nějaké šance dostali, tak jsme jí neproměnili. Zbytečná ztráta bodů.




Sestavy


FK Dobroměřice
T. Sedláček [-] - P. Csonka [-] , V. Kaleja [-] , J. Plachý [-] , A. Šebek [-] - P. Reh [-] , F. Lazarik [-] , D. Holeček [-] , A. Rus [-] - K. Hasil [-] , F. Sochor [-]


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.