1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2018 17:00

3.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zavidov si po dlouhé době veze domů tři body


Branky


11

V tomto zápase si diváci na své moc nepřišli. Zápas se hrál spíše nakopávaně a v první půli si tými nedokázaly vytvořit prakticky žádné větší akce. Situace se otočila až s nástupem po pauze, kdy oba týmy začaly být bojovnější a hra se otáčela. Nakonec si vítězný potlesk vybojoval po dlouhé době Zavidov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nevyužitý čas na hřišti

Zavidov odjel do Braškova v okleštěné sestavě bez Poláka, Kloučka, Knora, V. Beneše, Jančařika a dalších. Od úvodu se domácí prezentovali nakopávanými balóny na vysokého domácího útočníka, se kterým sváděl statečně všechny souboje Vitner. Do první šance se dostali domácí, když po rohu proběhla hlavička, která ovšem skončila vedle. Na to reagovali hosté stejnou šancí, tentokrát z malého vápna hlavičkoval nad L. Kříž. V první půli moc dalších šancí nebylo, týmy nedokázaly využít stráveného času na hřišti a k vidění byla spousta dlouhých balónů a mnoho tvrdých soubojů.

Zavidov si veze domů vítězství

V druhé půli se začal osmělovat Zavidov. Do šance se dostal Korčák, jehož střelu z malého vápna vychytal gólman Gibiš. Zlom přišel v 70. minutě, kdy si Korčák zpracoval míč na půli. Vysunul po lajně P. Šímu, který nacentroval balon pod sebe k Žďánskému a jeho ošemetná a pomalá střela nakonec skončila v brance - 0:1. Za šest minut bylo pro hosty ještě veseleji, když P. Šíma prodloužil hlavičkou dlouhý nákop. Míč se dostal za obranu ke Korčákovi, který krásným lobem přehodil domácího brankáře - 0:2.

 

Domácí se dostali do hry za necelé tři minuty. Korčák špatně odkopl a domácí Krivák se dostal přes dva hráče až do vápna a mířil přesně k tyči - 1:2. Pojistku pro Zavidov mohl přidat Žďánský, který se dostal k míči po krásné individuální akci Korčáka. Vystřelil krásnou křížnou střelu, avšak domácí Gibiš předvedl zákrok do televize. V závěru zápasu se domácí prezentovali stylem ala všechny balóny dostat do vápna hostů, s nimiž si ale zavidovská obrana v čele s Krausem poradila. Ve druhé minutě nastavení propadl míč na zadní tyč ve zjevném ofsajdu stojícímu Repaskému, ten se však prezentoval nepříliš silnou střelou, se kterou si Kraus poradil.

 

Zavidov tak vyhrál venkovní mistrovský zápas po dlouhých 1050 dnech!



Sestavy


SK Braškov
F. Gibiš [-] - M. Piešťanský [-] , R. Bednář [-] (68. M. Maňkoš [-] ) , J. Pejša [-] , L. Rössler [-] - R. Chudoba [-] , P. Přichystal [-] , P. Krivák [-] , T. Repaský [-] - J. Jaroš [-] , J. Nachtigal [-] (46. D. Hoda [-] )

FC 05 Zavidov
A. Kraus [-] - L. Kříž [-] (60. P. Šíma [-] ) , M. Dvořák [-] , D. Štiller [-] , D. Žďánský [-] , T. Koch [-] , P. Hornof [-] , L. Kapoun [-] , P. Vitner [-] , J. Hvězda [-] , T. Korčák [-]

ŽK: 70. P. Šíma .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Divílek Peter - ZUSKA Oldřich, PALEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Johana Hergetová

Expert: Martin Zelenka
Tip experta: výhra hostů

Braškov trápí lavička a pár zraněných borců, na tento souboj bude přihlížet 200 diváků, hosté vyhrají o gól.

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů