3:1
(2:0)
53. R. Fošum (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2018 13:30

1.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Hluboké zvítězila nad rezervou Lokomotivy ČB


Branky


24

Po dvou posledních remízových zápasech se  na domácím hřišti na závěr podzimu představil tým Hluboká "B", která stále atakuje stupně nejvyšší. Soupeřem v tomto kole byli hosté Lokomotivy ČB "B", takže diváky čekal souboj dvou rezervních celků. Hostující tým patří sice do druhé poloviny tabulky, ale přesto disponoval jednou z nejpevnějších obran OP, ale také takřka nejslabším útokem podzimu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas ovládli domácí hráči

Od začátku zápasu se domácí hráči chopili aktivity a snažili se svůj tlak proměnit v nějaký ten gól, pro klidnější další průběh utkání. A hned v 11. minutě se domácím hráčům podařilo otevřít skóre zápasu. K zakončení se dostal obránce Josef Procházka a byl neomylný - 1:0. I přesto, že šance si poté vytvářela obě mužstva, druhé branky se dočkali opět domácí hráči. Probíhala 27. minuta, míč ziskal na kopačku Tomáš Křiváček a poslal domácí do dvougólového vedení - 2:0. Do konce poločasu se další gól neurodil a do kabin odcházeli spokojenější domácí.

Po jedné brance na každé straně

Začátek poločasu vyšel lépe hostujícím hráčům Lokomotivy ČB "B", když se prosadili ve vápně domácích a ti jim akci přerušili jen za cenu nedovoleného zákroku, za což sudí nařídil pokutový kop. Na penaltovou značku si v 53. minutě postavil míč Robert Fošum a jak u něj bývá zvykem, nemýlil se ani v téhle chvíli a snížil - 2:1. Další vývoj utkání byl vcelku vyrovnaný a hosté měli několik šancí na vyrovnání, ale žádná z nich se neujala. I proto se nakonec v 87. minutě podařilo domácímu týmu přidat vítěznou pojistku, o kterou se postaral Petr Stejskal - 3:1.



Sestavy


TJ Hluboká nad Vltavou B
O. Brůha [-] - K. Štabrňák [-] , K. Kadlec [-] , T. Křiváček [-] , M. Kovařík [-] , V. Marek [-] , P. Tůma [-] , J. Procházka [-] , P. Stejskal [-] , M. Čuhaj [-] , M. Kudrle [-]

TJ Lokomotiva ČB B
L. Kuruc [-] - P. Kříž [-] , Z. Gregor [-] , R. Fošum [-] , J. Petrou [-] , J. Weinreb [-] , J. Růžička [-] , T. Kvěch [-] , J. Janů [-] , S. Smrž [-] , J. Zýka [-]

Hráči zápasu: J. Procházka , P. Stejskal .
Místo: Hluboká. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Šafránek Josef - LAFATA Martin, MALÍK Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2018 12:21

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Kubát

Expert: Petr VAZAČ
Tip experta: výhra domácích

Tady to vidím jednoznačně a Hluboká si to doma pohlídá. Tipuji 3:1

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích