Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.09.2018 17:00

3.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žinkovy získaly první body


10

Ve třetím kole zajížděly Zdemyslice na hřiště Sokola Žinkovy. Oba týmy se před tímto zápasem krčily na dně tabulky s nulovým bodovým ziskem a tak se dal očekávat velký boj o první podzimní body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lepší domácí

Domácí vstoupili do zápasu výborně a již ve 4. se ujali vedení, když po kolmém pasu za obranu postupoval sám na branku David Niemkiewicz a propálil Uzla poprvé - 1:0. Vzápětí se vyznamenal Uzel v brance hostů, když úžasným zákrokem vychytal tutovku Doričáka. Domácí lépe kombinovali, byli všude o krok rychleji než hosté a tím si vytvářeli řadu šancí. V 15. minutě se po skrumáži ve vápně opřel do odraženého balonu z 25 metrů opět David Niemkiewicz a střelou k tyči zvýšil vedení domácích na 2:0 Hosté se poté osmělili a v 17. minutě mohli snížit, když  běžel zcela sám na bránu hostující útočník Petr Kubík, ale jeho střela skončila těsně vedle tyče domácí branky. Následně se ještě dvakrát předvedl brankář Uzel, který jednou zlikvidoval včasným výběhem šanci domácích a podruhé krásně vyrazil povedenou střelu domácího záložníka na rohový kop. Od 30. minuty se hosté zvedli a hru vyrovnali. Ve 42. minutě hosté snížili po individuální akci Radka Čimery, který sebral balon na vlastním vápně, přesprintoval s ním až k vápnu domácích, odkud vypustil nádhernou ránu přímo do šibenice domácí branky - 2:1. Tímto výsledkem skončil první poločas.

Domácí si pojistili výsledek

Druhý poločas byl podobný prvnímu. Domácí posílali dlouhé pasy za obranu a jejich rychlonozí útočníci dělali hostující obraně obrovské problémy. V 51. minutě se po sérii odrazů ve vápně prosadil Štefan Merhaut a zvýšil na 3:1. Za dalších šest minut utekl hostující obraně Jan Bartička a překonal Uzla po čtvrté 4:1.Černou desetiminutovku pro hosty uzavřel v 60. minutě gólem opět Štefan Merhaut, který zakončil kombinační akci gólem do prázdné branky. 5:1 Hosté odpadali a domácí byli pány na hřišti. Uzel znovu předvedl dva výborné zákroky proti domácím šancím. V 75. minutě chyboval obránce hostů Tomáš Zelený, který špatnou přihrávkou namazal do šance Janu Bartičkovi a ten ranou k přední tyči nedal Uzlovi šanci - 6:1- V 81. minutě Tomáš Zelený svou chybu alespoň trochu napravil, když po krásné akci na tři doteky po ose Kubík, Lang, Tomáš Zelený překonal stehnem Trojánka v brance domácích a snížil na 6:2. V 84. minutě ještě jednou skórovali domácí, když po špatné rozehrávce obou stoperů hostí lehce skóroval Jaromír Doričák a uzavřel tak skóre tohoto zápasu na 7:2 pro domácí Žinkovy.



Ohlasy k zápasu



TJ Zdemyslice
Jindřich Kotora (trenér, TJ Zdemyslice): "Začátek zápasu byl z naší strany katastrofální, inkasovali jsme dva góly a to ještě Uzel dva jasné chytil. Pak jsme mohli snížit, ale Kubík svoji šanci zazdil. Od 30. minuty jsme hru vyrovnali a Čimera krásným gólem snížil. Druhý poločas se nám však hrubě nepovedl, po školáckých chybách v rozehrávce jsme inkasovali laciné góly a bylo po zápase. Je vidět, že někteří naši hráči nemají natrénováno, nehrají s chutí, nebojují a bez tohoto se bohužel okresní přebor hrát nedá. :-("



Sestavy


TJ Sokol Žinkovy
J. Trojánek [-] - M. Vokurka [-] , D. Niemkiewicz [-] , L. Tříska [-] (53. J. Bartička [-] ) , J. Doričák [-] , T. Oulík [-] , R. Liška [-] , Š. Merhaut [-] , T. Hora [-] , V. Tříska [-] (75. J. Šrámek [-] ) , J. Čengery [-]

TJ Zdemyslice
L. Uzel [-] - P. Kubík [-] , M. Kysela [-] (67. T. Lang [-] ) , R. Čimera [-] , P. Česal [-] , V. Krňoul [-] , A. Monhart [-] (57. J. Fiala [-] ) , R. Šilhánek [-] (46. V. Řehoř [-] ) , T. Šilhánek [-] , I. Průcha [-] , T. Zelený [-]

ŽK: 20. L. Tříska , 25. M. Vokurka , 55. J. Doričák - 14. P. Kubík , 81. T. Šilhánek . ČK: 79. V. Řehoř .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Mudra Zdeněk - SUDA Michal (N), KYSELA Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Stanislav Štěpán

Expert: Patrik Smetana
Tip experta: výhra domácích

"Také jednoznačná výhra domácích."

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích