3:2
(1:1)
42. T. Jírů (p.)
71. D. Starý
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2019 16:00

19.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bitvu týmů ze spodku tabulky vyhrál Pacov


Branky


24. T. Kuran , 54. J. Přibyl , 65. P. Šauer - 42. T. Jírů (p.) , 71. D. Starý
19

Jak pro Ústaršín, tak i pro Pacov šlo o jeden z nejdůležitějších zápasů jara. Záchranářské souboje jsou vždy otevřené a ani tento nebyl výjimkou. Hned pět gólů bylo k vidění na hřišti v Pacově, který se po pomalém startu dokázal nadechnout ke třem gólům, na které už Ústrašín odpověď nenašel.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neuznaný gól a bitva o střed hřiště

Ústrašín, dobře si vědom svého postavení v tabulce s ničím neotálel a na soupeře hned vlétl od podlahy s tím ho rychle zaskočit. Již ve druhé minutě to i vyšlo, jenže branka hostů uznána nebyla. Kdo se však v nadcházejících okamžicích mohl radovat, to byl domácí tým Slavoje. Když se za záda brankaře Rohovce prosadil Tomáš Kuran, stav byl 1:0 ve prospěch Pacova. S blížícím se závěrem prvního poločasu dostal Ústrašín exkluzivní příležitost vyrovnat. Pokutový kop donbře zahrál Tomáš Jírů a na světelné tabuli se rozsvítilo vyrovnané skóre 1:1, které už po zbývajících pár minut zůstalo neměnné.

Dvougólové vedení soupeře už Ústrašín smazat nezvládl

Ve druhé půli začal z domácího prostředí těžit Pacov. Ten šel po deseti minutách znovu do vedení díky Janu Přibylovi, jehož gól Pacov znovu postavil na nohy. Ještě veseleji bylo v domácím táboře za dalších deset minut, protože branka Petra Šauera znamenala již dvoubrankové vedení a to stavělo necelé půl hodiny před koncem Ústrašín do svízelné situace. V 71. minutě dokázala Žlutá ponorka ještě korigovat na 3:2, jenže to bylo z jejich strany vše. Ostatně ani domácí další branku nevstřelili, to je ale trápit nemuselo, protože i přesto zůstávají všechny tři body doma a pro pacovský fotbal něco tak nemyslitelného jako sestup do III. třídy je zatím odvrácen.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Pacov B
Lukáš Novotný (redaktor fotbalunas.cz): Odhadovat favorita bych si před zápasem netroufal. Jak Ústrašín, tak Pacov mohl vyhrát, jelikož situace v ani jednom z celků není zrovna ideální a boje o záchranu jsou nyní jejich denním chlebem. Nakonec se z výhry radoval Pacov, jenž tak udělal významný krok k záchraně, v žádném případě ale ještě nemá odpracováno.




Sestavy


TJ Slavoj Pacov B
J. Pachta [-] - J. Přibyl [-] , O. Svoboda [-] (46. J. Pavelec [-] ) , R. Doležal [-] , P. Šauer [-] (90. P. Petrů [-] ) , R. Flígr [-] , M. Pučálek [-] (72. T. Kabíček [-] ) , J. Rathouský [-] , J. Pražák [-] , M. Vlach [-] , T. Kuran [-]

TJ FC Ústrašín
D. Rohovec [-] - V. Kořínek [-] , M. Šoula [-] (72. S. Hrbek [-] ) , R. Popelka [-] , T. Jírů [-] , O. Habáň [-] (80. P. Seknička [-] ) , P. Nápravník [-] (63. D. Starý [-] ) , Š. Tůma [-] , J. Kott [-] , M. Rod [-] , P. Mazanec [-]

ŽK: 5. J. Pražák - 20. Š. Tůma .
Hráči zápasu: P. Šauer - D. Starý .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: TŮMA Petr - BÁRTŮ Ondřej (N), NOVÁK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Lukáš Novotný

Expert: Lukáš Novotný
Tip experta: remíza

Tady vidím pro Ústrašín velkou šanci získat plný počet bodů, na druhou stranu i Pacov by si měl být vědom toho, že stále ještě není zachráněn a zabrat. Kdy jindy, než s týmem, který je v tabulce za ním. Najít favorita není snadné, tipuji remízu.

Tip: remíza

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů