Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2018 15:30

8.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lipník jasně přehrál lídra z Rudíkova


Branky


16

I díky skvělému střeleckému počinu Rudolfa Šťávy získal Lipník cenný skalp vedoucího Rudíkova

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rudolf Šťáva zaznamenal hattrick

Domácí zaskočili hosty už v 6. minutě, kdy poslali dlouhý nákop za obranu soupeře, tam si zaběhl domácí útočník Šťáva a šel sám na brankáře Doležala, udělal mu kličku a poslal míč do prázdné brány. Hosté mohli odpovědět hned v následující minutě, to utekl Trnka J. po pravé straně a poslal míč před bránu, kde byl Skryja M., ale netrefil míč. Hosté se přesto dočkali vyrovnání, v 8. minutě poslal kapitán hostů Nožička centr do vápna, kde hlavičkoval Skryja M. a míč skončil v síti. Skóre nevydrželo dlouho, přišla 15. minuta a nákop domácích z vlastní poloviny, domácí útočník Šťáva vyhrál souboj s předstoperem hostů a šel sám na brankáře Doležala a nemýlil se, poslal domácí opět do vedení. Domácí byli při chuti, v 16. minutě doběhl téměř ztracený míč u brankové čáry Kisela a posla míč před bránu, kde v jasné šanci domácí útočník trefil Skryje Z., který zastoupil brankáře. Ve 23. minutě si domácí brankář „pohodil“ míč před sebe a poslal dlouhý nákop, míč přeskočil bránící hráče hostů a kdo jiný než Šťáva šel sám na brankáře Doležal a opět se nemýlil a završil tak svůj hattrick. Hosté byli jak opaření, trvalo chvíli, než dali o sobě vědět, ve 33. minutě to byl mladíček Trnka J., který si pohrál se dvěma obránci a poslal míč do vápna Malcovi, který trefil špatně míč a hodil si ho na ruku. Když už se všichni aktéři utkání chystali do kabin, tak to byl opět velmi aktivní domácí Šťáva, který vyhrál souboj se stoperem hostů a poslal míč před bránu, kde si na něj naběhl Jonáš a poslal ho do sítě. 

 

Hosté pouze snížili

Do druhého poločasu vstoupili hosté aktivně, hned ve 46. minutě dostal míč mezi obránce domácího týmu Nožička a vystřelil, jeho střelu bránící hráč srazil na rohový kop. Ve 48. minutě šel jeden na jednoho domácí Jonáš, ale k zakončení se nedostal. Ve 49. minutě chybovali domácí v obraně a míč před brankářem doběhl Skryja M., ale poslal míč vedle branky. V 52. minutě zahrával hostující Nožička rohový kop a ve vápně našel hlavu Skryje M., hlavička skončila vedle branky. V 57. minutě zahrával Mikyska trestný kop a míč se otřel o břevno a skončil na odkopu. Hosté byli aktivní a dostávali se do šancí, jejich zakončení však končilo na bránících hráčích domácího týmu, jako v 66. minutě, kdy byl v šanci Skryja M. a trefil stopera, odražený míč skončil u Pažourka a ten z hranice velkého vápna netrefil branku. Hosté se přece jen dočkali v 73. minutě, kdy Pažourek rychle rozehrál trestný kop na Nožičku, ten posunul na Skryje M. a ten vymetl šibenici. Hosté byli při chuti a hrnuli se dál do útoku, v 78. minutě přišel centr do vápna domácího týmu a tam hlavičkoval Pažourek, brankář vytáhl konečky prstů na rohový kop. V 79. minutě vyslal ke zteči domácí branky Pažourek Nožičku, ten s i poradil s bránícím hráčem a vystřelil, brankář domácího týmu byl na svém místě a míč vyboxoval. Hosté se tlačili do útoku, ale domácí si už vedení uhlídali a za svoji produktivitu v prvním poločase si vítězství zasloužili. 



Ohlasy k zápasu


Hajduk Lipník
Hadraba Luděk, trenér: V první půli jsme hráli v dobrém tempu a krom 4 gólů jsme měli ještě další 3 velké šance. V druhém poločase nás soupeř trochu zatlačil, ale hráči to odehráli vzadu výborně a celkově jsme pustili soupeře pouze ke dvěma šancím! Zasloužené vítězství! Hráče musím pochválit, užil jsem si výbornou premiéru na lavičce Lipníku.

FK Rudíkov
Trnka Jaromír, trenér: Z pěti nákopů soupeře jsme dostali čtyři branky v prvním poločase. Druhý poločas jsme vstřelili pouze jednu branku a to bylo málo.



Sestavy


Hajduk Lipník
M. Skoumal [-] - L. Žák [-] (84. T. Pokorný [-] ) , J. Brabenec [-] , M. Tretera [-] , T. Brabenec [-] - A. Kisela [-] (87. J. Burian [-] ) , A. Rohony [-] (79. A. Matoušek [-] ) , V. Krotký [-] , J. Čtvrtníček [-] - J. Jonáš [-] (64. O. Pekárek [-] ) , R. Šťáva [-]

FK Rudíkov
L. Doležal [-] - T. Klíma [-] (73. J. Koch [-] ) , M. Mikyska [-] , J. Dobrovolný [-] , D. Lehký [-] , Z. Skryja [-] - J. Trnka [-] , P. Malec [-] , L. Nožička [-] - M. Skryja [-] , J. Pažourek [-]

ŽK: 57. J. Brabenec - 83. J. Pažourek .
Hráči zápasu: R. Šťáva - M. Skryja .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: KUDLÍK Radim - SVOBODA Marek, NEJEDLÝ Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Krátký Ondřej
Tip experta: remíza

Domácí se minulé kolo chytnuli, myslím že jim to pomůže a s lídrem tabulky uhrají remízu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: remíza