Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.09.2018 15:30

8.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Exdivizní Brumov dosedl tvrdě na zem, katem byl Zdeněk Konečník


9

Šlágr kola se hrál ve Skašticích, kam zavítal lídr tabulky z Brumova. Skaštice ve svém prostředí drtí jednoho soupeře za druhým a tak se čekalo, co zde předvede zatím neporažený valašský celek. Brumovjané šli brzy do vedení, ale domácím se okamžitě podařilo vyrovnat. Ve druhém dějství se domácí rychle ujali vedení, hosté ale srovnat nedokázali. Nakonec Skaštice exdiviznímu týmu nasázely další tři branky. Znovu na hřišti řádil nejlepší střelec soutěže Zdeněk Konečník, který k hattricku přidal i nádherný volej, který může kandidovat na GÓL roku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli padlo po jedné brance na každé straně

Od začátku utkání se hrál velmi rychlý fotbal. Domácí se svého zkušenějšího protivníka nezalekli a aktivním napadáním nutili hostující hráče k nákopům na své útočníky. S těmi si ale domácí obrana dokázala poradit. Na vzdušnou sílu Brumova byla domácí obrana upozorněna. Ale i přesto se hosté ze vzduchu prosadili. Na rohový kop si na zadní tyči naskočil KOLOUCH a poslal svůj tým do vedení. Hosté dokázali využít svou první vážnější situaci. Ale domácí hráči si také pomohli standardní situací. Po faulu na Gojše kopal KONEČNÍK přímý kop, na který nedokázal hostující brankář zareagovat a bylo vyrovnáno. Utkání mělo dobré tempo a přítomné diváky rozhodně nenudilo. Velkou příležitost měl na hlavě Ančinec, jehož hlavička šla ale mimo tři tyče.

 

"Další zápas krajského přeboru jsme odehráli na hřišti Skaštic. Zápas jsme začali aktivně a už ve 13. minutě jsme se ujali vedení. Po rohovém kopu se prosadil před bránou domácích T. Kolouch a vstřelil hlavou gól. Dlouho jsme ale nevedli, v 16. minutě zahrával trestný kop z 25-ti metrů domácí střelec Konečník a po chybě našeho brankáře vyrovnal stav zápasu na 1:1. Domácí měli v prvním poločase mírnou převahu, ale hrálo se většinou mezi šestnáctkami a žádné z mužstev se nedostalo do gólové situace", hodnotí první dějství brumovští funkcionáři na svém webu.

Domácí ve druhé půli předvedli ofenzívní smršť

Z webu Skaštic:

 

Start do druhé půle se povedl domácím. Hráči Brumova než se po příchodu ze šaten rozkoukali tak prohrávali. Bubla si naběhl do volného prostoru, poslal před bránu krásný centr přímo na hlavu nabíhajícího KONEČNÍKA  a z této pozice se domácí kanonýr nemýlí. Po vedoucí brance se domácí mužstvo trochu zatáhlo. Nedokázalo podržet míč a Brumov si díky standardkám vytvořil mírný tlak. Jednou musel míč, mířící do brány, vyhlavičkovat obránce Bubla. Ovšem Skaštice přidaly třetí gól a snahu hostů otupily. Bubla si na pravé straně vyměnil míč se Sovou a před bránou našel zcela volného ZAVADILA, pro kterého nebyl problém poslat míč do sítě. O chvíli později se radost v domácím táboře opakovala. GOJŠ neohroženě prošel hostující obranou až se dostal před brankáře Smolíka, kterému nasadil jesličky a bylo to 4:1. Fotbalová hitparáda ale teprve přišla. Pátý gól v hostující síti byla pořádná chuťovka. Sova rozehrál rohový kop na volného KONEČNÍKA, a jeho bomba z voleje skončila v levé šibenici. Hostující mužstvo odehrálo konec utkání značně rozhozeno, protože takový brankový příděl rozhodně nečekalo. Naopak Skaštice si vychutnaly cenný skalp vedoucího mužstva.

 

 

"Druhý poločas pro nás nezačal dobře. Hned v první minutě po pravé straně unikl domácí hráč Bubla a po centru před naši bránu, nikým neatakovaný, domácí střelec Zdeněk Konečník zakončil hlavou a zvýšil na 2:1. Od této chvíle jsme byli do 65. minuty lepším mužstvem, ale i když se hrálo většinou na polovině domácích, do žádné vyložené šance jsme se nedostali. Kritická chvíle pro nás přišla v období od 69. minuty do 78. minuty, kdy jsme inkasovali po individuálních chybách v obraně tři góly. Svým třetím gólem uzavřel skóre zápasu na 5:1 znovu Konečník, který zkompletoval hattrick", viděli druhé dějství brumovští fotbaloví činovníci.

 

 

       


Ohlasy k zápasu


TJ Skaštice
fanoušek Skaštic: Domácí podali skvělý výkon, především ve druhé půli hosté nevěděli, kam dřív skočit. Na závěr přišla paráda Zdenka Konečníka, na kterou se bude dlouho vzpomínat. Skaštice i nadále zůstávají v domácím prostředí stoprocentní. Nováček soutěže si poradil i s dosavadním lídrem tabulky celkem Brumova. Týmu z Valašska tak naše mužstvo uštědřilo první letošní porážku.

FC Brumov
Zdeněk Žáček, asistent trenéra: Domácí tým si za svoji aktivitu, produktivitu a nasazení jednoznačně vítězství zasloužil.



Sestavy


TJ Skaštice
R. Večeřa [-] - L. Bubla [-] , D. Menšík [-] , R. Frýdl [-] (61. O. Zavadil [-] ) , L. Batík [-] (85. T. Motal [-] ) , M. Glozyga [-] , M. Ančinec [-] (70. D. Mynarčík [-] ) , Z. Konečník [-] , J. Gojš [-] , T. Batík [-] , A. Sova [-] (79. R. Vymětal [-] )

FC Brumov
R. Smolík [-] - P. Naňák [-] , M. Zvoníček [-] (86. K. Holec [-] ) , T. Kolouch [-] , J. Habanec [-] (77. J. Fojtík [-] ) , M. Chovanec [-] , M. Doležal [-] - D. Juřica [-] , M. Kubiš [-] - M. Novák [-] (81. J. Bartozel [-] ) - P. Vlček [-] (73. P. Vaculín [-] )

ŽK: 19. A. Sova , 63. O. Zavadil , 73. L. Bubla - 8. M. Novák , 28. T. Kolouch .
Hráči zápasu: A. Sova , J. Gojš , Z. Konečník - P. Naňák .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: KOTAČKA Rostislav - SCHNÜRMACHER Filip, ZPĚVÁK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Petr Koseček

Expert: Pavel Měrka
Tip experta: výhra domácích

Skaštice jsou doma suverénní a připraví Brumovu první prohru

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích