2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.05.2015 17:00

23.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva plzeňského Dynama porazila Hrádek


Branky


25. E. Zervos , 65. J. Šebek - 75. P. Řepka
0

Rezerva plzeňského Dynama ZČE "B" porazila na domácím hřišti na Petříně Hrádek 2:1. V zápase šlo poměrně o hodně, jelikož domácí jsou ještě stále ve hře o postup do baráže, byť jen teoreticky, zatímco hosté z Hrádku od Rokycan bojují o záchranu v soutěži. Na petřínském velodromu v Plzni se hrál velmi vyrovnaný souboj s množstvím šancí, výbornými výkony brankářů a v neposlední řadě i s techničtějším a fotbalovějším pojetím domácích, které rozhodlo o tom, že tři body zůstaly v Plzni.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Za domácí se trefili Zevros a Šebek, hostující Patrik Řepka jen korigoval vítězství hostů. Hosté litovali nevyužité šance, jelikož při záchranářském souboji mezi Hrádkem, Volduchy a rezervou Slavoje Mýta půjde skutečně o každý bod.



Ohlasy k zápasu



TJ Hrádek
Vratislav Řepka, hostující trenér: Škoda, že se nám nepodařilo přivést z Dynama alespoň bod, proti Radnicím už musíme bodovat, nejlépe za tři body, jelikož každý zápas je nyní pro nás existenční."



Sestavy


SK Petřín Plzeň B
T. Fléger [-] - L. Rout [-] , L. Rous [-] , J. Will [-] , R. Šilhánek [-] - J. Šebek [-] , M. Brácha [-] , E. Zervos [-] - M. Siakala [-] , T. Kraus [-] , M. Nemček [-]

TJ Hrádek
J. Volák [-] , M. Multrus [-] - M. Král [-] , K. Kočí [-] , J. Kasl [-] , M. Král [-] - M. Volák [-] , L. Nový [-] , D. Špelina [-] - P. Řepka [-] , P. Kreidl [-]

Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.