3:2
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.05.2015 17:00

24.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrádek započal záchranářské práce, proti Radnicím získal tři body


Branky


0

Domácí svěřenci trenérů Vratislava Řepky a Dana Špeliny museli doma nutně bodovat a nejlépe získat tři body, aby se postupně dostali ze sestupových starostí. To se jim po dramatické bitvě proti velmi dobře hrajícím Radnicím nakonec povedlo, přestože museli otáčet nepříznivé poločasové skóre 1:2 a nakonec zvítězil 3:2. Ani tři body ale nemusí Hrádku stačit k úplné záchraně a spolu s Volduchy a Slavojem Mýto "B" budou bojovat do posledních kol o záchranu. Již jistým sestupujícím je Spartak Chrást.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostující tým se musel obejít bez své brankářské opory Tomáše Spěváčka, kterého trápí zranění ramene, se kterým nastoupil už ve 23. kole soutěže. O to úctyhodnější je, že i s tímto handicapem se dostal do sestavy kola. V zápase Radnic na trávníku Hrádku ho nahradil Štefan Korner a odchytal kvalitní zápas.

Hosté z Radnic měli navrch

Přestože domácí začali zápas lépe a brankáře Kornera ohrozil již ve 2. minutě zápasu domácí střelec Kraidl a v 5. minutě poslal domácí do vedení 1:0 jejich kapitán Josef Valdhans, který doslova prostřelil hostujícího brankáře. Následně otěže prvního poločasu převzali do rokou borci z hostujícího Sokola Radnice. Ve 24. minutě měli hosté čtyři vyložené šance za sebou, které vypracoval Vratislav Melich, ve 26. minutě ještě střela hostujícího Fencla branku domácích minula, ale už o minutu později Radnice vyrovnaly, když po rohu Jana Esterky skóroval ve vápně hostující kapinán a ostrostřelec David Rýdl.

Hostující radnice začali mít navrch a když byl těsně před vápnem dvě minuty před koncem poločasu faulován Jan Esterka, míč si ve 44. minutě postavil Petr Kočka a z trestného kopu obstřelil zeď domácího celku, aniž by dal domácímu gólmanovi Volákovi zasáhnout. o kabin se šlo za příznivějšího stavu pro hosty 1:2, přestože se snažil o vyrovnání domácí Martin Zeman technickou akcí a Patrik Řepka prudkou střelou.

Domácí Řepka a Beran zápas obrátili

V druhém poločase pálil dvakrát za sebou těsně mimo dvaadvacetiletý Řepka a v 62. minutě po rohu kapitána Valdhanse to byl opět střelec Patrik Řepka, který vyrovnal na 2:2. V 69. minutě pak Aleš Beran kopal přímý kop těsně z místa za vápnem hostů a poslal domácí do kýženého vedení, jenž domácí borci udrželi a získali tři důležité body pro záchranu.



Ohlasy k zápasu


TJ Hrádek
Vratislav Řepka, trenér domácích: "Naši hráči našli o přestávce především morální sílu na otočení zápasu. Naše záchranářské práce v soutěži pochopitelně nekončí, čekají nás ještě dvě kola."

TJ Sokol Radnice
Hráči Sokola Radnice: Hráči hostí se shromáždili po zápase před tribunami stadiónu a vzhledem k průběhu zápasu nechtěli zápas komentovat. Jejich přání respektujeme.



Sestavy


TJ Hrádek
J. Volák [-] - M. Šik [-] , M. Král [-] , J. Kasl [-] , M. Zeman [-] - L. Nový [-] , M. Volák [-] (79. J. Hrubý [-] ) , M. Král [-] - P. Řepka [-] , J. Valdhans [-] , P. Kreidl [-]

TJ Sokol Radnice
Š. Körner [-] - V. Spurný [-] , P. Valenta [-] , M. Veselý [-] , V. Melich [-] , D. Rýdl [-] - D. Fencl [-] (74. K. Janata [-] ) , P. Loukota [-] , M. Habr [-] , J. Esterka [-] (50. F. Kokoška [-] ) , P. Kočka [-]

ŽK: 40. M. Šik , 66. P. Kreidl - 19. D. Fencl , 21. D. Rýdl .
Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.