Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.05.2015 17:00

24.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V duelu kola vládly emoce, souboj o baráž se vyrovnala


0

FK Bohemia Kaznějov přijela na trávník SK Starého Plzence na druhém místě tabulky zaručující účast v baráži o postup do vyšší soutěže. starý Plzenec ztrácel na kaznějov čtyři body a hrálo se tedy o hodně. Ve hře byl boj o postup a emoce vládly na hřišti i mimo něj, kde ve slušné divácké kulise převládaly diváci hostujícího klubu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vyšel lépe domácím, kteří mohli skórovat snad pětkrát, ale výborný výkon podal hostující brankář Mleziva. Ve druhém poločase se zase překonával domácí brankář Slováček, ale přeci jen hostujícímu trenérovi Pitlíkovi vyšlo dokonale střídání, když na trávník poslal dlouhána Uhra, který vyrovnal. Nakonec o všem rozhodla penalta pro domácí, kterou proměnil Vitalij Drohobeckij a Starý Plzenec i Kralovice stáhli náskok Kaznějova na dva body. Souboj o baráž bude jistě ještě plná emocí.

Mleziva vytáhl několik šancí, přesto vedli domácí

Už v 5. minutě vytáhl perfektní nůžky hostující střelec Fedorco a v 6. a 7. minutě měli domácí vyložené šance, konkrétně Josef Parlásek a Tomáš Pata. První branku po rozehrávce Havlíčka, který hostuje ve Starém Plzenci z Dvorce, vsítil po přihrávce Fuji Michal Šindelář ve 14. minutě utkání. Domácí šli do vedení a mohli vést ještě více, ale šance Vitalije Drohobeckyije a Tomáše Fuji hostující brankář Michal Mleziva vyrazil nebo chytil.

Komplikace pro domácí přišla ve 40. minutě, kdy se jim zranil klíčový hráč Ondřej Havlíček a musel být střídán. Přesto ve 44. minutě mohl prakticky o zápase rozhodnout Drohobeckyij, který šel sám na brankáře Mlezivu, ale gólman hostů ho vychytal.

Hosté vyrovnali hru i skóre

Hostujícímu kouči Vladimíru Pitlíkovi se dokonale povedlo poločasové střídání, když místo Pavla Vaneše poslal na hřiště dlouhána Jaroslava Uhra, který byl platný především po standartních situacích a rozích hostů, kterých přibývalo, stejně jako dobrých zákroků domácího brankáře Slováčka. Nicméně Uher v 66. minutě vyrovnal na 1:1. Když už se zdálo, že se budou kopat penalty, prakticky v nastaveném čase, nařídil rozhodčí penaltu pro domácí, kterou Vitalij Drohobeckyij proměnil. Plzenec vyhrál pod Radyní 2:1, emoce vzplály a budou ještě asi dlouho kolem tohoto velmi pohledného zápasu diskutovány, tím spíše, že boj o baráž z této soutěže se vyrovnal.



Sestavy


SK Starý Plzenec
Z. Slováček [-] - S. Volín [-] , M. Schejbal [-] , P. Staněk [-] , T. Pata [-] - J. Parlásek [-] , J. Bláha [-] , T. Fuja [-] (83. P. Batěk [-] ) - V. Drohobeckyj [-] , M. Šindelář [-] , O. Havlíček [-] (40. P. Brejcha [-] )

FK Bohemia Kaznějov
M. Mleziva [-] - J. Diviš [-] , T. Vaneš [-] , O. Běhounek [-] , J. Vondráček [-] - P. Antoš [-] (77. P. Kožíšek [-] ) , M. Fedorco [-] , D. Pojer [-] , M. Polívka [-] (88. V. Kratochvíl [-] ) - D. Müller [-] , P. Vaneš [-] (46. J. Uher [-] )

Počet diváků: 150.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.