3:2
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.06.2015 17:00

26.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Volduchy otočily doma zápas proti Radnicím a prozatím se zachránily v krajské soutěži


Branky


0

Celek FK Volduchy na domácím trávníku sice prohrával po polovině zápasu 1:2 se Sokolem Radnice, ale díky zlepšenému výkonu se mu povedlo zápas otočit a dostat se na dvanáctou příčku soutěže, která by "Hřebenářům" z Volduch měla alespoň prozatím zaručit účast v krajské soutěži. A přestože ještě čekáme na oficiální stanovisko STK Plzeňského fotbalového svazu, FK Volduchy budou muset ještě o záchranu v soutěži bojovat s jedním ze dvou mužstev, které se v okresních přeborech Plzeňského kraje umístili na 2. místě a mají největší počet bodů (V Plzeňském kraji se hraje 7 okresních přeborů, do baráže postupují dva nejlepší z druhých míst).

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Za domácí se trefil dvakrát Škarda a jednou Straka, za hosty skórovali Cozl a Fencl. Tedy na obou stranách stříleli poměrně netradiční střelci. Nicméně tři body, které doma FK Volduchy získaly by jim měly stačit alespoň k tomu, aby se o záchranu v krajské soutěži - 1.B třídě mohly utkat v baráži.



Sestavy


TJ Volduchy
M. Vrba [-] - F. Škarda [-] , J. Přibík [-] , E. Gvizd [-] , M. Pašek [-] - T. Kratochvíl [-] , J. Bron [-] , J. Straka [-] , J. Černý [-] - M. Veselý [-] , R. Hoblík [-]

TJ Sokol Radnice
T. Spěváček [-] - V. Spurný [-] , P. Valenta [-] , M. Veselý [-] , J. Draský [-] - D. Fencl [-] , F. Polášek [-] , M. Habr [-] , J. Esterka [-] , P. Kočka [-] - D. Rýdl [-]

Počet diváků: 130.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.