2:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.05.2015 17:00

15.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šašek zařídil pro Chlum alespoň bod


Branky


0

Po vyrovnaném utkání si nakonec oba týmy rozdělily po bodu. Mantov dvakrát vedl, ale Chlum dokázal vždy v závěru poločasu srovnat. Remíza je ovšem spravedlivá.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek utkání se odehrával především ve středu pole a ani jednomu týmu se nedařilo dostat až do zakončení. Chlum se opět snažil o kombinační hru, které však chyběla přesnější předfinální a finální fáze. Domácí naopak spoléhali spíše na nakopávané balóny na útočníky. Tato taktika však často narážela na ofsajdovou past, či na dobře fungující hostující defenzivu. Prvním opravdu zajímavým momentem byl až gól domácích, díky kterému se ujali vedení 1:0. Ani po této brance se obraz hry nezměnil. Nepřesnosti na obou stranách a minimum šancí. V závěru poločasu se však stav srovnal. Z rohového kopu se dokázal prosadit Roman Šašek, který se ve vápně zorientoval nejrychleji a přehodil ležícího brankáře domácích. Po pětačtyřiceti minutách tak svítil stav 1:1.

 

Druhý poločas zahájili lépe hráči Baníku, kteří měli více míč na svých kopačkách, ale nedostávali se do zakončení. To se jim povedlo až z přímého kopu, který golman Dušan Kvídera dobrým zákrokem vytáhl nad břevno.Přesto šli domácí do vedení, díky střele po zemi. Poté byla hra hodně rozkouskovaná a domácí, vědomi si svého vedení, se pokoušeli tahat čas. V teplém počasí oběma celkům viditelně docházely síly. Chlum se dočkal v 84. minutě. Opět po rohovém kopu a opět Roman Šašek. V samotném závěru mohl jít Mantov do zřejmě rozhodujícího vedení, ale šanci zneškodnil Kvídera. Utkání tak skončilo spravedlivou remízou 2:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Mantov
TJ Baník Mantov: S klubem TJ Baník Mantov se nám tentokrát nepodařilo spojit. Omluvte proto, prosím, snížený počet informací z tohoto utkání. Děkuji.

TJ Chlum
Pavel Bořík, záložník Chlumu: "Bohužel se nám nepodařilo navázat na výkon z minulého týdne. I když jsme před zápasem chtěli tři body, bod bereme. Remíza byla zasloužená."



Sestavy



TJ Chlum
D. Kvídera [-] - M. Šlajs [-] , Z. Švec [-] , L. Hajšman [-] , V. Calta [-] - P. Bořík [-] , V. Ernest [-] , T. Červenka [-] , M. Wagner [-] - S. Eret [-] , R. Šašek [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.