1:4
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.09.2018 17:00

3.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bělá se v Kozolupech probudila včas


Branky


43. D. Tichý - 53. V. Braun , 55. J. Malý , 60. V. Braun , 80. P. Jarina
23

Utkání dvou rozdílných poločasů bylo k vidění v Kozolupech, kam přijela Bělá. Favorizovaní hosté se v tom prvním trápili a krátce před přestávkou dokonce jako první inkasovali. Po změně stran už fotbalisté Bělé kralovali a čtyřmi zásahy strhli výhru na svou stranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli se prosadil jen domácí Tichý

Do Kozolup, které první dva zápasy sezóny prohrály, přijela Bělá. Ta patří k favoritům celé soutěže a domácí tak od začátku vsadili především na obranu. Tato taktika v prvním poločase nesla své ovoce. Hosté sice drželi většinu času míč na svých kopačkách, ale k bezprostřednímu ohrožení brány soupeře se téměř nedostávali. Ve 43. minutě navíc domácí vybojovali na své polovině míč, následovala přihrávka za obranu na Daniela Tichého a ten samostatným únikem nepohrdl.

Bělá nakonec dokráčela k jednoznačné výhře, dvakrát se trefil Braun

O přestávce zřejmě proběhla v kabině Bělé bouřka, protože po změně stran hosté viditelně zrychlili a zpřesnili hru. A to začalo brzy nést ovoce. V 53. minutě vysunul Šinál pasem za obranu Václava Brauna a ten chytře přehodil vybíhajícího brankáře. O dvě minuty později už Bělá dokonce vedla. Domácí brankář Sazeček vyběhl ve snaze stáhnout ze vzduchu dlouhý balón, ale ten propadl za něho. Míč u brankové čáry dostihl Bořil, jenž ho vrátil před bránu na Jaroslava Malého a ten nezaváhal. V 60. minutě se pak podruhé v utkání trefil Václav Braun, jenž si z levé strany navedl balón na střed a podél vybíhajícího gólmana zvýšil na 1:3. Vedení Bělé mohlo být i větší, ale Jarina neproměnil pokutový kop nařízený po faulu na Bořila a Malý poté, co obešel i Sazečka, pohrdl možností poslat míč do prázdné brány. Skóre se tak opět měnilo až deset minut před koncem. Malý vysunul do úniku Pavla Jarinu a ten pečetil výhru Bělé.



Ohlasy k zápasu



TJ Start Bělá nad Radbuzou
Aleš Zavadil (trenér): V první půli to byl výkon hodný III. třídy. Hráli jsme špatně, třicet minut odehráli jako profesoři s míčem na vlastní půlce. Soupeř na nás čekal na velkém vápně a hrozil jen z brejků. V závěru poločasu jsme, když jsme konečně přešli na polovinu soupeře, ztratili balon a soupeř to potrestal gólem. Možná i bylo dobře, že jsme ho dostali, protože v kabině jsme si řekli pár věcí. Proti takovému soupeři nejde hrát pomalu a profesorsky. Po změně stran jsme naštěstí rychle vyrovnali a pak už začali hrát jednodušší fotbal. Zrychlili jsme hru a posílali balóny za obranu na Bořila, což se vyplatilo. Za stavu 1:3 jsme ještě neproměnili penaltu. Druhá půle už byla v naší režii a začali jsme hrát tu svoji hru. Vyplatilo se i přeskupení sestavy, kdy jsme vysunuli Malého na hrot a Jarinu dali pod něho.



Sestavy


TJ Sokol Kozolupy
M. Sazeček [-] (80. J. Řehoř [-] ) - J. Huleš [-] , M. Mráz [-] , J. Bozděch [-] (78. J. Martínek [-] ) , P. Mráz [-] - T. Forejt [-] , P. Pancurák [-] , J. Hucl [-] , V. Sláma [-] - J. Čech [-] , D. Tichý [-] (75. J. Beran [-] )

TJ Start Bělá nad Radbuzou
T. Jarina [-] - V. Braun [-] (85. M. Černý [-] ) , M. Pustovojt [-] , P. Jarina [-] , V. Iščenko [-] , R. Ebenhöh [-] (65. J. Černý [-] ) , D. Frank [-] , L. Černý [-] , J. Malý [-] , M. Šinál [-] , M. Bořil [-]

ŽK: 35. M. Mráz - 35. M. Bořil .
Hráči zápasu: V. Braun .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Komanec Petr - ŠIMEK Jakub, SCHNEIDER Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Fotograf - TJ Sokol Kozolupy | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, eSport - TJ Chodský Újezd | Plzeňský | Tachov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů