Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.09.2018 17:00

3.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

TJ Olympie Kožlany na domácí půdě vítězí


Branky


11

TJ Olympie Kožlany po dvou výhrách bojujou o horní místo tabulky, takže favorit by měli být domácí. FK Bohemia Kaznejov ma na kontě jednu výhru až po penaltách.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vedou o jednu branku

Začátek utkání nebyl příliš pohledný, úzkostlivý rozhodčí hru dost kouskoval, ale postupem času se začal projevovat rozdíl mezi obrannými řadami obou soupeřů. Kožlanská defenzíva působila jistě a hosty k ničemu nepouštěla, naopak kaznějovská obrana pod tlakem občas chybovala. V 17. minutě se po velké minele v její rozehrávce řítili tři domácí hráči na jediného stopera a Petr Jícha nabídl snadnou pozici pro Václava Švamberga, který mířil přesně k tyči - 1:0. Hosté se pak dostali k několika standardkám, ale nebezpečnější byli stále kožlanští. Největší šanci spálil Petr Jícha, který si po vyhraném hlavičkovém souboji zaběhl za obranu, ale nechal pouze vyniknout soupeřova gólmana.

Domácí potvrdili formu a vítězí

Vstup do druhé půle se lépe vydařil domácím. V 50. minutě se od rohového praporku prokombinovali Petr Jícha s Ondřejem Berbrem a druhý jmenovaný posadil přesný centr na hlavu Václava Švamberga, který vsítil druhý gól. Kaznějovští vehementně reklamovali ofsajd Petra Jíchy před finální přihrávkou, ten se však v tu chvíli nezapojoval do hry, takže neuspěli. Pocit křivdy hosty vyprovokoval k vyšší aktivitě, v následujících minutách se dostali do mírného tlaku a v 60. minutě se jim podařilo vsítit kontaktní branku, když po přetaženém centru osamocený útočník pohotovým volejem z malého vápna nedal brankáři šanci. Pak ale zpátky převzali otěže utkání domácí a opět začali být nebezpečnější. Ondřej Hurt ve velké šanci ještě minul levou tyč, pravou tyč zcela prázdné branky pak trefil Luboš Tupý, ale v 78. minutě se do míče opřel z 18 metrů Ondřej Berbr a jeho tečovaná střela skončila mimo dosah kaznějovského brankáře. Ve zbývající čtvrthodině si Kožlany vedení pohlídaly, navíc v 88. minutě pečetil jejich vítězství Tomáš Kříž, který z obrany vyrazil vpřed, dostal kolmou přihrávku od střídajícího Pavla Fialy, obešel brankáře a skóroval z úhlu do prázdné branky.



Ohlasy k zápasu


TJ Olympie Kožlany
Jiří Švamberg: Důrazné a postupem času docela vyhecované utkání, které podle mého názoru rozhodla především naše lepší defenzíva. I přes několik absencí v základní sestavě jsme zápas zvládli a nakonec přesvědčivě zvítězili.




Sestavy


TJ Olympie Kožlany
J. Švamberg [-] - L. Frank [-] , T. Hurt [-] , T. Kříž [-] , J. Vlček [-] - O. Hurt [-] , V. Švamberg [-] (67. J. Fiala [-] ) , R. Vališ [-] , O. Berbr [-] - L. Tupý [-] , P. Jícha [-] (87. P. Fiala [-] )

FK Bohemia Kaznějov B
M. Mleziva [-] - J. Kolečko [-] (82. M. Kozlík [-] ) , L. Baloun [-] , M. Fait [-] , J. Pašek [-] , D. Pojer [-] , O. Hrdlička [-] (46. T. Kozlík [-] ) , P. Hůla [-] , J. Kiss [-] , O. Běhounek [-] , D. Müller [-]

ŽK: 67. T. Kříž , 84. L. Tupý - 69. D. Müller , 73. O. Běhounek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KLIK Karel - FIALA Václav (N), BUCHTELÍK Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích