Nedvědice si poradila s Polnou


Branky


27

Nedvědice využila toho, že se Polná trápi, a doma v pohodě vyhrála.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli bylo jasno

O výsledku zápasu bylo rozhodnuto prakticky po první půli. První gól padnul již ve 12. minutě, kdy u rohového praporku byl faulován Zdeněk Prudký a z následné standardní situace poslal míč do sítě Ladislav Trdý – 1:0. Ve 26. minutě se po povedené kombinační akci prosadil Zdeněk Prudký, když přesně tečoval střílenou přihrávku Filipa Škutchana – 2:0. S hosty bylo před přestávkou ještě hůře. Ve 42. minutě se prosadil Petr Sytař, který z přímého kopu prostřelil ne úplně správně stojící zeď hostů a bylo to tak už 3:0. Mimo gólové situace měli domácí v prvním poločase několik dalších gólových příležitostí – ať už se v nich ocitli Martin Vašíček nebo Zdeněk Prudký – ty však zůstaly neproměněné.

Domácí si vedení pohlídali

Ve druhém poločasu bylo o osudu zápasu rozhodnuto a tomu odpovídal i průběh hry. V 54. minutě navíc Martin Vašíček přidal čtvrtý gól, když předběhnul hostujícího obránce, obešel rovněž brankaře Polné Rychteckého a bez problému zakončil – 4:0. I druhý poločas přinesl další gólové šance, které domácí tým neproměnil. Ať už to byla neproměněná penalta Michala Havlíčka po faulu na Zdeňka Prudkého nebo příležitosti dalších hráčů. Hostům nelze upřít snahu, měli nějaké náznaky šancí, nicméně do vážnějších příležitostí se nedostali a domácí tak slaví cenné tři body.

 

Nedvědice v dalším kole hraje okresní derby v Počítkách. Polná se pokusí o body obrat dosud suverénní Velký Beranov.



Ohlasy k zápasu


SK Pernštejn Nedvědice
Michal Havlíček (hráč): Zápas s Polnou B byl z naší strany velmi povedený zejména v ofenzivní části hry. Hostům nelze upřít snahu, měli nějaké náznaky šancí, nicméně do vážnějších příležitostí jsme je nepustili, a proto jsme zaslouženě zvítězili.

Slavoj Polná B
Jaromír Tobolka (trenér): Domácí byli lepší v zakončení. My jsme měli taky šance, ale nedokázali jsme je správně vyřešit. Domácí vyhráli zaslouženě.



Počet diváků: 100. Rozhodčí: FRYČ Vlastimil - DOSTÁL Tomáš, ING. PETRÍKOVIČ Ján.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
4. 9. 2018 07:10
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: David Polák
Tip experta: remíza

Nedvědice je doma sice nepříjemná, ale Polná si bod odveze.

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích