3:1
(0:0)
78. M. Žák
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.04.2015 16:30

16.kolo, Plzeňský | Klatovy | IV. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Neznašovy v Dlažově už nepřekvapily


Branky


50. T. Linkeš , 55. A. Kůra , 75. T. Kučera - 78. M. Žák
0

Bezesporu překvapení kola. Potom, co Neznašovy jako jediné porazily vedoucí celek tabulky z Chudenic si zajeli pro překvapivou prohru do Dlažova, který naopak v minulém kole inkasoval šest branek. „Naši chlapci dokázali, že umí zejména v domácím prostředí zahrát velmi dobře,“ nechal se slyšet vedoucí domácího Dlažova Ing. Eduard Duda a byl příjemně překvapen z výkonu svých borců.  Neznašovy se zmohly na konstatování, že každý den není posvícení!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dlažov
Tomáš Kučera, autor domácí branky: Neznašovy v minulém kole porazily první Chudenice a budili respekt. My jsme se ale nenechali zaskočit a navíc jsme předvedli, že doma hrajeme velmi dobře. Tři body zůstaly doma!"

TJ Sokol Neznašovy
Tomáš Pikhart, hostující brankář: "Dlažov nás zaskočil, hrál velice dobře a ukázal, že doma je téměř k neporažení. Naše výhra doma nad Chudenicemi a prohra v Dlažově se nedají srovnávat. Oba soupeři předvádějí zcela jiný herní styl."



Sestavy


TJ Sokol Dlažov
R. Viner [-] - T. Dlesk [-] , T. Kučera [-] , M. Černý [-] , M. Barina [-] - A. Kůra [-] , L. Hebnar [-] , T. Linkeš [-] , I. Kovács [-] (85. M. Černý [-] ) - P. Ouda [-] (60. Š. Bureš [-] )

TJ Sokol Neznašovy
T. Pikhart [-] - V. Langmajer [-] , J. Liška [-] (55. M. Navara [-] ) , J. Kalivoda [-] , M. Mundl [-] - P. Voráček [-] , M. Mareš [-] , J. Kolář [-] , K. Uldrich [-] - M. Žák [-] , L. Kocum [-]

Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.