Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.05.2015 17:00

20.kolo, Plzeňský | Rokycany | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Volduchy uspěli na domácím hřišti proti Těškovu.


0

Odčinit hrůzostrašný podzimní debakl na druhé straně Chlumu chtěli hráči voldušské rezervy. Po výborném bojovném výkonu se jim to podařilo a konečně se to projevilo i na výsledku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

I. poločas

Duel otevřela druhá minuta a rohový kop Volduch. Na ten si naskočil Zlatohlávek a přesnou hlavou pod břevno otevřel skóre - 1:0! V dalších minutách zahrozili několikrát Těškovští. V 6. minutě skončil jejich brejk střelou vysoko nad, v 11. minutě pak výtečně zasáhl proti dalšímu brejku voldušský brankář Šauer. Ve 13. minutě zase hosté pálili nad. Domácí se museli vyrovnat s hodně tvrdou hrou hráčů Těškova, sudí Grimm nasadil v tomto utkání poměrně tolernatní metr. A tak bylo k vidění několik tvrdých zákroků, no prostě se pod Chlumem jiskřilo. Ve 23. minutě se mohl prosadit domácí Jan Černý, jeho střela z voleje ale skončila vedle. Ve 28. minutě napřáhl ve velmi dobré pozici ke střele Pernica, gólman hostů však jeho pokus skokem k tyči lapil. Ve 31. minutě napřáhl z velké dálky ke svému pověstnému projektilu Hraběta a jen těsně minul těškovskou svatyni. Ve 42. minutě se zjevil sám před brankářem FC voldušský Vaněček, balón však namířil jen do něj.

II. poločas

 Druhý poločas otevřela pumelice Hraběty, s jehož ranou si nadvakrát brankář Těškova přece jen poradil. V 54. minutě viselo ve vzduchu vyrovnání. Těškov se dostal do stoprocentní příležitosti, kterou však překazil skvělým zákrokem brankář Šauer. V 56. minutě prodloužil Zlatohlávek dlouhý míč na Pernicu, jenž se uvolnil ve vápně a střelou jen těsně minul! V 65. minutě zahučela tribuna úlevou, to totiž křížná střela Těškova jen těsně minula Šauerovu bránu. Rušný duel pokračoval a v 75. minutě po pěkné kombinaci FK nepřesně mířil Pernica. Těškovu docházeli síly a na závěrečný nápor se vlastně nezmohl. Naopak do otevřené a unavené obrany vběhl v 88. minutě Zlatohlávek a přízemní ranou k tyči pečetil cenné vítězství 2:0! 



Ohlasy k zápasu



FC Těškov
Luboš Hrabák: Ve druhé minutě z první akce soupeře jsme dostali po rohovém kopu gól. V průběhu zápasu jsme si vypracovali šance, ale nedokázali je proměnit. I soupeř měl nějaké šance, ale povedlo se mu zvýšit až cca 5 minut před koncem.



Sestavy


TJ Volduchy B
J. Šauer [-] - J. Hraběta [-] , J. Přibík [-] , F. Melka [-] , F. Melka [-] - R. Pernica [-] , J. Raizer [-] , J. Černý [-] , A. Hejsek [-] - M. Zlatohlávek [-] , P. Vaněček [-]

FC Těškov
M. Šobáň [-] - T. Hecl [-] , T. Pittner [-] , J. Pacák [-] , J. Stankev [-] - R. Tůma [-] , L. Fuchs [-] , J. Zavřel [-] , T. Černý [-] - M. Vild [-] , J. Florián [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.