0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.05.2015 17:00

22.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vejprnice vyloupily Heřmanovu Huť!


Branky


0

Domácí zaznamenali již čtvrtou porážku v řadě a v případě dalšího nezdaru již v příštím kole mohou přijít o svou druhou příčku. Naopak hosté po sérii porážek zapisují druhé důležité vítězství v řadě a jsou již devátí.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání začalo vyrovnaně, diváci však již od prvních chvil vytušili, že než přestřelku plnou krásných gólů dnes uvidí spíše boj o každý metr hřiště. A tak se také stalo, v úvodních pětačtyřiceti minutách i přes větší počet šancí na straně domácích branka nepadla a oba celky tak byly k vítězství stejně daleko.

 

 

Jenže to dlouho neplatilo. Po zhruba hodině hry totiž Mrázek zahrával rohový kop. Ten se snesl přesně k Filipu Loukotovi, který dokázal rozvlnit síť. Jak se poté ukázalo, stal se střelcem jediným a zajistil tak svému celku veledůležité body. Naopak domácí i přes zlepšený výkon neodvrátili čtvrtý nezdar. 



Ohlasy k zápasu


TJ Heřmanova Huť
Vladimír Vavřina: „Utkání mělo podprůměrnou úroveň, byl to spíše boj. My tradičně neproměňujeme šance a náš výkon jde stále dolů.“

SK Slavia Vejprnice B
Jiří Krištof: „Kluky bych chtěl pochválit za bojovný výkon hlavně do obrany. Podržel nás gólman. Měli jsme šance na potvrzení výsledku, ale stejně tak nedali domácí na 1:1.“



Sestavy


TJ Heřmanova Huť
M. Sladký [-] - V. Mencl [-] , V. Paveza [-] , V. Lakó [-] , M. Šůla [-] - J. Lakó [-] , R. Čonka [-] , M. Poslední [-] , M. Lakó [-] (65. P. Kalián [-] ) - M. Veselovský [-] , B. Németh [-]

SK Slavia Vejprnice B
M. Loužecký [-] - L. Míčko [-] (70. J. Rollinger [-] ) , P. Loužecký [-] , T. Motyka [-] , M. Hora [-] - F. Loukota [-] , J. Guldán [-] (80. K. Stuchl st. [-] ) , D. Takáč [-] , O. Herzog [-] - R. Katona [-] , D. Mrázek [-] (75. J. Žemlička [-] )

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.