1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2019 16:30

17.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Srubec podlehl těsně na domácím hřišti týmu ze Zlivi


Branky


19

V souboji o přední příčky tabulky se střetla na hřišti ve Srubci mužstva domácího týmu s hostujícími hráči ze Zlivi. Poslední vzájemný duel z podzimní části skončil nerozhodným stavem 1:1. Do tohoto utkání si domácí přivezli bod z Borovan a hostující Zliv mohla navázat na týden starý plný bodový zisk proti dalšímu týmu z popředí tabulky Olešníku "B"/Temelínu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Srubec proměnil jedinou gólovou příležitost z několika

Do zápasu vstoupili oba soupeři s odhodláním vyhrát a podle toho to vypadalo i na hřišti. Již v 10. minutě se odražený míč dostal na vápno k M. Fürstovi, který ale se zakončením v gólové příležitosti zaváhal a tak jej stihli dostoupit domácí obránci. Ve 13. minutě vysunul pravý bek domácích F. Šálek rozběhnutého Kamila Kubíčka, který se levačkou trefil na prví tyč - 1:0. Poté měli domácí, konkrétně D. Muzika obrovskou šanci, když nikým neatakován přestřelil z osmi metrů branku. I domácí gólman D. Koprna musel zachraňovat svůj tým a minimálně ve dvou vyložených šancích vychytal šance hostujícím hráčům. V jedné z nich se objevil opět mladý M. Fürst, jenž se snažil únik zakončit slabší levou nohou a přehodit brankáře, ale jeho pokus skončil jen v náručí D. Koprny.

Zliv se zvedla a otočila výsledek zápasu

Po změně stran měl dobrou příležitost R. Janoušek z hranice velkého vápna, ale jeho střela minula o půl metru pravou tyč hostující branky. Poté se k zakončení dostal po úniku J. Slavík, ale trefil jen domácího brankáře a chvilku poté chtěl kombinací s T. Kučerou míč dostat do prázdné brány, ale jeho úmysl mu brankář vystihl. Následně utekl v 54. minutě po pravé straně znovu agilní J. Slavík a jeho centr už zužitkoval na zadní tyči Tomáš Kučera - 1:1. Srubec měl i nadále snahu o útočení, ale štěstí na straně Zlivi a brankář J. Remta byli proti. V 76. minutě se z pravé strany snažil o centr Jakub Slavík a ukopl se tak dokonale, že míč trefil po zemi na přední tyč, čímž překvapil i chybně reagujícího domácího brankáře D. Koprnu - 1:2. Do konce utkání se už domácí nestihli prosadit a tak hosté odváží ze Srubce 3 body.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Srubec
René Janoušek ( hráč ): Pro nás trochu smolný zápas, ale i takové jsou. Po první půli jsme měli vést vyšším rozdílem, ale nestalo se. Hrál se celkem solidní fotbal nahoru dolů. To štěstí, co jsme měli jindy, tak se dnes přiklonilo k soupeři a ten si odvezl 3 body. Nic se ale neděje, jedeme dál :-), v životě jsou daleko důležitější věci.

SK Zliv
Martin Tesař ( trenér ): Myslím si, že oboustranně se hrál kvalitní fotbal. Musím pochválit celé mužstvo, které pracovalo po celý zápas konečně i zodpovědně v obranné fázi a celkově kluci makali. Na to, že nám před zápasem vypadli tři kluci a odjížděli jsme v podstatě s 11 lidmi plus jedním dorostencem, po výsledku panuje veliká spokojenost. Teď nás čekají doma Borovany a tam by také mohla být povinnost vyhrát.



Sestavy


TJ Slavoj Srubec
D. Koprna [-] - R. Rottner [-] , J. Mužík [-] , R. Janoušek [-] , D. Budějcký [-] , F. Šálek [-] , K. Kubíček [-] , P. Kalina [-] , T. Kroupa [-] , T. Zimmel [-] , J. Hekrdla [-]

SK Zliv
J. Remta [-] - R. Hanzal [-] , T. Trávníček [-] , J. Zrun [-] , T. Kučera [-] , M. Kordík [-] , D. Kadlec [-] , M. Fürst [-] , J. Čejka [-] , J. Slavík [-] , M. Maňhal [-]

ŽK: 42. J. Hekrdla , 70. K. Kubíček - 70. J. Zrun .
Hráči zápasu: F. Šálek , M. Štěpánek - J. Slavík , M. Maňhal .
Místo: Srubec. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Hučík Marek - TŮMA Jiří (N), FÜRST Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Kubát

Expert: Jaroslav HRUŠKA
Tip experta: výhra hostů

Na Srubci je to hodně těžké, ale myslím si, že tam Zliv urve všechny tři body a v tabulce se na domácí bodově dotáhne.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích