0:2
(0:1)
44. M. Trnka (p.)
89. J. Šimek
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2019 15:30

18.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blatnice veze z Výčapů výhru


Branky


44. M. Trnka (p.) , 89. J. Šimek
12

Výčapy si nepřipsaly důležité body v boji o nejvyšší příčky, když doma podlehly Blatnici 0:2

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli po penaltě do vedení

Výčapy přivítaly na svém hřišti Blatnici. Oba týmy si v předešlém zápase připsaly remízu. Blatnice měly výborný finiš v zápase s Třebelovicemi a Výčapy urvaly body u druhého Rudíkova. Podzimní měření sil skončilo výhrou Blatnice 3:2. Výčapům patřila před tímto zápasem čtvrtá příčka s osmi bodovou ztrátou na vedoucí FŠ Třebíč. Blatnice, ale neměla být pro Výčapy snadným soustem. Všechny zápasy 17. hracího kola se tak odehrávaly za velmi chladného počasí. Hosté od začátku zápasu především hleděli na to, aby v jejich obraně nevznikaly zbytečná okénka, které by musela řešit obrana v čele s brankářem Jiřím Holíkem, který své mužstvo několikrát podržel a když už byl ve 30. minutě překonaný pomohla mu dobře postavená brána, takže při hostech stálo i štěstí. Hosté drželi šance na dobrý výsledek . To se jim také za celou první půli dařilo, a nakonec  mohli hosté odcházet do kabin spokojeni, když v 44. minutě zahrávali pokutový kop, který proměnil Michal Trnka -0:1. To byla pro domácí zajisté studená sprcha.

Hosté si výhru pohlídali

Ve druhé půli se hosté snažili bránit hubené skóre a odolávali útočný akcím domácích. Do konce zápasu tak bylo vše otevřeno a rozuzlení tak přišlo v 89. minutě, kdy pojistil výhru hostů Jakub Šimek - 0:2. Poslední minuty zápasu se tak již mohly v klidu dohrávat a hosté tak slavili velmi cennou výhru. 



Ohlasy k zápasu


Sokol Výčapy
Jeleček Lukáš, hráč: V první polí jsme měli navrch. Už v 10. minutě jsne měli šanci po chybě brankáře, který nastrřelil našeho útočníka do hlavy a balón šel jen těsně kolem týče. O deset minut později jsme z rohu dáli tyč pak v závěru první půle náš obránce neopatrně bránil útočníka, který se svalil k zemi a a rozhodčí posunul penaltu a, kterou proměnili. Ve druhé půli už jen hostující bránily výsledek a naší nemohoucnosti netrefovali vyložené šance gól jsme ale nedali. V závěru jsme zaryskovali a hráli jsme jen na dva obránce to se nám však nepovedlo a ještě hostující z brejku rozhodli




Sestavy


Sokol Výčapy
J. Trojan [-] - T. Kuchera [-] (35. L. Loucký [-] ) , M. Semerád [-] , D. Matoušek [-] , T. Matoušek [-] , M. Semerád [-] , T. Pecka [-] , R. Kafka [-] , J. Jeleček [-] (68. O. Pánek [-] ) , V. Nikrmajer [-] , J. Dolák [-]

SK Blatnice
J. Holík [-] - J. Šimek [-] , M. Trnka [-] , M. Hutař [-] , M. Šabatka [-] (87. M. Karásek [-] ) , M. Šabatka [-] , D. Lojka [-] , T. Cech [-] (46. J. Chrásta [-] ) , T. Pokorný [-] , M. Doležal [-] , M. Svoboda [-] (25. L. Tomšíček [-] )

ŽK: 6. J. Jeleček - 19. D. Lojka .
Hráči zápasu: M. Trnka .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: FŇUKAL Lubomír - VRZÁČEK Josef, MRÁZEK Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

Tento zápas by měl přinést vyrovnaný průběh, kde mohou rozhodovat maličkosti.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích