1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.03.2019 15:00

16.kolo, Divize B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bojovné utkání rozhodla jediná branka


Branky


10

Na umělé trávě v Sokolově se hrál svižný a velmi bojovný zápas. Z obou stran byl výkon nervózní a plný zbytečných ztrát. O jedinou branku zápasu se postaral domácí Vaněček a zajistil tak Březové na úvod jarní části tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Březová rozhodla o vývoji zápasu jednou povedenou akcí

Hráči Březové se hned od počátku snažili mít míč více na svých kopačkách, ale jejich kombinace končily většinou nepřesností. Bylo to částečně způsobené tím, že hosté z Nymburka se prezentovali aktivní hrou bez míče a celoplošným presinkem, což domácím hráčům dělalo potíže.

 

Byl to boj doslova o každý metr. Březová se snažila, ale kvůli častým chybám v rozehrávce si nevypracovala žádnou vyloženou brankovou příležitost. Hosté se soustředili především na bránění a branku soupeře prakticky neohrozili. Zlomovým momentem byla akce z 24. minuty, kdy se na lajně uvolnil Radek Stöckner a ideální přihrávkou vybídl ke skórování Davida Vaněčka, který s příležitostí nepohrdl - 1:0. Do konce poločasu se již nic významného nestalo a šlo se do kabin.

Domácí si již vítězství pohlídali

Druhý poločas se odehrál takřka ve stejném duchu jako ten první. Žádný z týmů si nevytvořil soustavnou převahu. Nymburk se sice hnal za vyrovnáním, ale chyběla mu potřebná kvalita. S přibývajícím časem byla hra stále více nervóznější a byl to především boj.

 

Fotbalisté Březové si ještě vytvořili 3 zajimavé přiležitosti, ale brankář hostí Plaček byl pozorný. Po prostřídání se tempo utkání zvýšilo, ale obě obrany byly pozorné. Zápas tedy domací tým dovedl do vítězného konce a drží v tabulce stále kontakt s vedoucí pětkou.



Ohlasy k zápasu


FK Olympie Březová
Petr Peterka - trenér: "S výsledkem panuje spokojenost, herně to ale tak dobré nebylo. Samozřejmě jsem rád, že jsme do toho po zimní pauze vstoupili dobře. Zápas byl hodně nervózní z obou stran, byl to hlavně boj. Bohužel jsme hodně kazili rozehrávku a měli dost zbytečných ztrát."

SK Polaban Nymburk
Ján Buryan - trenér: "Pro nás je to krutá prohra. Hrálo se dá se říct o šest bodů, nikdo nechtěl udělat vzadu chybu a hráčům to svazovalo nohy. Nebyl to moc pohledný zápas z obou stran. Domácí ale byli šťastnější a vyhráli nejtěsnějším rozdílem."



Sestavy


FK Olympie Březová
T. Martinec [-] - V. Neudert [-] , D. Horvát [-] , D. Nimrichter [-] (57. M. Stockner [-] ) , J. Šaloun [-] - M. Kratochvíl [-] , V. Vrtělka [-] , D. Kursa [-] - D. Vaněček [-] , D. Martinec [-] (88. T. Bereczký [-] ) , R. Stöckner [-] (65. P. Veselý [-] )

SK Polaban Nymburk
P. Plaček [-] - O. Bejbl [-] , J. Zorkler [-] (85. T. Dudla [-] ) , M. Dudla [-] (46. M. Korec [-] ) , F. Vyskočil [-] , M. Daněk [-] , P. Hobík [-] (69. M. Kotek [-] ) , M. Škarecký [-] , R. Novotný [-] , V. Herčík [-] (52. M. Čuřík [-] ) , M. Bohdan [-]

Místo: UMT Baník Sokolov. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Paták Viktor - KŘÍŽ Jiří, JANOCH Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
František Moláček

Expert: Jakub Černík
Tip experta: výhra domácích

Březová nebude mít k dispozici domácí prostředí, protože se zápas odehraje na umělce v Sokolově. Ale i přes to Olympie zvítězí a přiblíží se opět čelu soutěže.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích