1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2019 17:00

20.kolo, Středočeský | Beroun | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Karlštejn se rozešel s Neumětely smírně


Branky


4

Zasloužená dělba bodů, potřebných pro oba týmy. Šemíci viditelně útočnějším celkem s větším množstvím vypracovaných šancí. Za stálého deště místní trávník prokázal již požadovanou kvalitu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Havlín vychytal tutovku Zajíce

Nezvykle dlouho k vidění pouze dlouhé a nepřesné nákopy. Až v 19. minutě vydařená kombinace po ose Plot, Vršecký následovalo dobré zakončení Hejduka z 17 metrů, brankář Humpolík v pádu u tyče zachraňoval. Ve 32. minutě na druhé straně vychytal Havlín tutovku z kopaček Zajíce. Poté několikrát Neumětely přehnaly kombinaci u šestnáctky a zapomínaly na střelbu.

Šperl se trefil ze 30 metrů

Ve 47. minutě vyslal ze 30 metrů na mokrém terénu nijak utaženou střelu Šperl, neuvěřitelně si našla cestu mezi nohama Havlína 1:0. Šemíky laciná branka nabudila a hned z rozehrávky Vršecký protáhl brankáře. Ve 48. minutě centroval Plot a hlavičku Vršeckýho z 6 metrů bravurně vyrazil na roh Humpolík. V té době často domácí bránili v devíti před šestnáctkou. V 59. minutě z rychlého protiútoku tvrdě pálil z 12 metrů Čermák, střelu vytěsnil Havlín na tyč a v malém vápně nedokázal na správné místo dorazit Klusák. V 68. minutě se vydařilo hostům učebnicové přenesení hry, kdy nákop Vršeckýho zpracoval Bláha a přízemní prudký centr z 6 metrů ve skluzu dopravil nezadržitelně do sítě Hejduk 1:1. V 77. minutě opět hezká akce po ose Pešta, Vršecký, ale Košťálek neproměnil. Ještě v závěru měl ideální možnost Hejduk, rovněž na brankáře nevyzrál.

U Karlštejna dobře zahráli Šperl, Chvojka, Humpolík, u Neumětel vyčnívali Laštovička, Hejduk, Koštálek.

 

Report ve spolupráci s panem Sýkorou.



Ohlasy k zápasu


TJ Karlštejn
Michal Šaman, hráč: Utkání plné šancí na obou stranách, soupeř si vytvořil o několik příležitostí více, nás však podržel brankář. Do zápasu jsme šli s cílem získat minimálně bod, a to se podařilo.




Sestavy


TJ Karlštejn
J. Humpolík [-] - Š. Zajíc [-] , O. Cajthaml [-] , M. Červený [-] , M. Čermák [-] , J. Matera [-] , M. Chvojka [-] , M. Šaman [-] , J. Šperl [-] , E. Klusák [-] (76. H. Bassem [-] ) , P. Kučera [-]

SK Horymír Neumětely
K. Hlavín [-] - L. Konopásek [-] , M. Kocman [-] - V. Bláha [-] , V. Košťálek [-] , L. Tůma [-] , J. Laštovička [-] , M. Vršecký [-] - J. Šebek [-] (76. O. Pešta [-] ) , K. Hejduk [-] - J. Plot [-]

ŽK: 53. M. Chvojka - 43. J. Laštovička , 89. V. Košťálek , 89. J. Plot .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: VLACHOPULOS Patrik - VLACHOPULOS Achileas, BICAN Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Štveráček

Expert: Jan Malý
Tip experta: remíza

Oba týmy potřebují body a tomu bude odpovídat i opatrná hra.