Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.06.2019 17:00

24.kolo, Středočeský | Beroun | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Neumětely ukázaly Drozdovu lekci z produktivity


Branky


3

Klasická lekce z produktivity. Drozdov si vypracoval nespočet brankových příležitostí, které by postačily na dva zápasy, soupeř prakticky na co sáhl tak skončilo v brance. Neumětelům se konečně podařilo sestavit ideální sestavu, domácí naopak ve slepeném složení, nejhorší byla důležitá pozice strážce branky, kde citelně chyběla jednička Krafek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Laštovička se trefil z dálky

V 17. minutě vypálil z dálky Jakub Laštovička a domácí brankář Jan Kalina se jen podíval za míčem do sítě 0:1. Po zbytku poločasu byla herní převaha na straně domácích a padesát diváků snad nemohlo spočítat spálené šance domácího celku na prstech ruky.

Jan Spousta propálil brankáře mezi nohama

Po změně stran byl nařízen pokutový kop z kategorie jasných a Košťálek se nemýlil. V 72. minutě se ze strany protlačil do střelecké pozice Jan Spousta a mezi nohama brankáře 0:3. V 86. minutě přišla jen kosmetická úprava výsledku, když brankář při střele Jedličky neudržel míč.

Report ve spolupráci s panem Sýkorou.



Ohlasy k zápasu



SK Horymír Neumětely
SK Horymír Neumětely: Podařilo se nám přehrát dalšího jasného favorita na jeho hřišti. Drozdov v poslední části soutěže mírně výsledkově polevil, čehož se nám podařilo dokonale využít. Zároveň jsme se touto výhrou konečně odpoutali z pásma sestupu. Záchrana Broum už je pouze teoretickou záležitosti. Další utkaní je na místě si především užít.



Sestavy


TJ Drozdov
J. Kalina [-] - O. Otradovec [-] (84. M. Štochl [-] ) , F. Švarc [-] (46. J. Zelenka [-] ) , A. Větrovský [-] , J. Pichlík [-] (80. P. Jedlička [-] ) , R. Přidal [-] , V. Štochl [-] , F. Kovařík [-] , V. Vodička [-] (71. D. Waldhauser [-] ) , M. Spurný [-] , M. Voráček [-]

SK Horymír Neumětely
K. Hlavín [-] - L. Konopásek [-] , O. Pešta [-] , M. Kocman [-] - V. Bláha [-] (46. J. Šebek [-] ) , V. Košťálek [-] , J. Laštovička [-] - J. Šebek [-] , K. Hejduk [-] (82. J. Konopásek [-] ) - R. Spousta [-] (46. J. Spousta [-] ) , M. Vršecký [-]

ŽK: 64. A. Větrovský , 80. M. Spurný - 39. R. Spousta , 63. J. Spousta , 85. M. Kocman .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Červenka Martin - JUPPA Lukáš, VEVERKA Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: výhra domácích

Drozdov si doma poradí s Neumětely.