V. Bezdička 59. (p.)
1:3
(0:3)
5. L. Leitl (p.)
32. M. Wolf
44. M. Wolf
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.03.2019 14:30

16.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tlumačov obral Lhotu


Branky


59. V. Bezdička (p.) - 5. L. Leitl (p.) , 32. M. Wolf , 44. M. Wolf
19

Dle postavení v tabulce byla mírným favoritem Lhota, Tlumačov však podal velmi dobrý výkon a po zásluze bere tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas rozhodl

Utkání mezi Lhotou a Tlumačovem začalo hodně zostra, když už v 5. minutě rozhodčí odpískal pokutový kop ve prospěch hostů. K jeho exekuci se postavil Leitl a bezpečně proměnil.

 Lhota se po této brance začala tlačit do vápna hostů a vypracovala si velké množství standartních situací, které však skončily bez úspěchu.

Zatímco domácí nabídnuté příležitosti s díky odmítali, Tlumačov trestal. Po centru ze strany se před gólmanem Böhmem objevil nikým nehlídaný Wolf a hlavou navýšil na 2:0.

Tentýž hráč se do listiny střelců zapsal ještě těsně před poločasovým hvizdem, když se po rychlém brejku Tlumačova prosadil stylovým lobem.

V poločase tak byl stav zápasu 0:3 a bylo v podstatě rozhodnuto.

 

 

Lhota pouze zkorigovala

Lhota šla do druhé půle s cílem pokusit se o zázrak a utkání otočit.

Kombinace domácím celkem vycházela, z mnoha centrovaných balónů do šestnáctky Tlumačova však žádné větší nebezpečí nevzešlo.

V 59. minutě vykřesal naději pro Lhotu Bezdička, který se postavil k exekuci pokutového kopu, jenž sudí přiznal také domácím a snížil na 1:3.

Pár minut před koncem se výživnou střelou prezentoval i lhotský obránce Šroubek, jeho pumelice však skončila na břevně.

Po závaru před bránou gólmana Touše se domácí vehementně dožadovali další penalty, která jim ale nebyla přiznána a tak Tlumačov dovedl zápas do vítězného konce.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lhota
Jakub Šroubek, hráč domácích: První poločas jsme se trápili v kombinaci a hráli jsme špatně. Druhý poločas jsme se snažili hrát kombinačně, docela se nám to dařilo, ale ovoce to nepřineslo. Soupeř zaslouženě vyhrál.

TJ Start Tlumačov
Michal Frček, hráč hostí: Střetli jsme se se zkušeným týmem, který má ve svém kádru několik výborných fotbalistů. Hned od prvních minut vidět, že oba týmy se pokusí zajistit si vítězství hned v úvodu duelu. Nakonec se to povedlo nám, protože jsme odcházeli v poločase do kabin ve vedení 3:0. V druhé půli Lhota korigovala z penalty na 1:3. Ve zbytku utkáni se hodně hra kouskovala, což nám vyhovovalo a stav už zůstal nezměněn. Jsme rádi, že jsme jaro začali nad očekávání výborně a nyní soustředíme na dalšího težkého soupeře, kterým bude Mýto.



Sestavy


TJ Sokol Lhota
L. Böhm [-] - T. Štverák [-] , M. Varga [-] , O. Kotrnoch [-] (59. J. Langer [-] ) , J. Kohout [-] (75. M. Křížek [-] ) , J. Šroubek [-] , Z. Černý [-] , D. Křížek [-] (46. P. Kalabza [-] ) , V. Suda [-] , P. Suda [-] (46. V. Bezdička [-] ) , J. Záhrobský [-]

TJ Start Tlumačov
J. Touš [-] - J. Malík [-] , J. Minařík [-] , F. Copák [-] (77. L. Svoboda [-] ) , K. Hamor [-] , J. Pfeifer [-] (81. T. Řezníček [-] ) , L. Hruška [-] , M. Wolf [-] (66. T. Čadek [-] ) , M. Tesař [-] , D. Žák [-] , L. Leitl [-] (84. J. Podestát [-] )

ŽK: 18. J. Záhrobský , 38. J. Šroubek , 44. Z. Černý - 17. J. Minařík , 28. J. Pfeifer , 89. T. Čadek . ČK: 64. M. Varga .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Pena Miroslav - ŘÍHA Zdeněk, JAKŠ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Žíla

Expert: Jakub Šroubek, hráč Tj Sokol Lhota
Tip experta: výhra domácích

Tlumačovu máme co oplácet a věřím v naší výhru.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Zpravodaj, Fotograf - FC Chotíkov 1932 | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích