4:3p.
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2019 15:00

18.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V dramatickém plánském derby se body dělily


Branky


15

Zajímavý fotbal před pěknou diváckou kulisou přineslo plánské derby. Domácí Chodová Planá většinu zápasu nad Planou vedla, ovšem hostům zajistil již v nastaveném čase alespoň bod svým třetím gólem v zápase Patrik Sláma. Na penalty už byl přeci jen šťastnější domácí tým.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí byli v prvním poločase produktivnější

Plánské derby slibovalo zajímavou podívanou a na stadion si tak našly cestu dvě stoky diváků. Domácí nastoupili do utkání v roli favorita, ovšem o záchranu bojující Planá body nutně potřebuje a to bylo na hřišti vidět. V první půli však byli produktivnější domácí. Ty tak poslal v 18. minutě do vedení Rudolf Ovčačík a o osm minut později zvýšil na 2:0 Pavel Chval. I hosté měli své příležitosti, ovšem v prvním poločase nedokázali žádnou proměnit. Na tom měl velkou zásluhu i brankář Petrželka, který Chodovku několikrát podržel.

Sláma zajistil hattrickem Plané bod

O přestávce hosté dvakrát vystřídali. Na trávník přišli Danko a Kloužek, kteří hru svého týmu zase více oživili. Hrálo se tak především pod taktovou Plané. Hned ve 49. minutě se hosté dočkali kontaktního zásahu, který zařídil Patrik Sláma. Převaha hostí pak pokračovala i nadále a v 64. minutě to byl opět Patrik Sláma, který vyrovnal. Hosté pak chtěli útočit i na tříbodový zisk, jenže v 79. minutě jim udělal velkou čáru přes rozpočet svým druhým gólem v zápase Pavel Chval – 3:2. Hosté se ovšem nevzdali a již v nastaveném čase zajistil dělbu bodů znovu Patrik Sláma, který tak zkompletoval hattrick.

Druhý bod zůstal v Chodové Plané

V penaltovém rozstřelu byli střelci velmi úspěšní. Jediná neproměněná penalta Plané tak rozhodla, že druhý bod se připočítal na konto domácí Chodovky.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Chodová Planá
Radek Pánek (trenér): Bylo to derby se vším všudy. Bylo krásné počasí, přišla spousta diváků. Nám už o moc nejde, Planá naopak hraje o hodně. Ze začátku to také tak vypadalo, my nehráli moc ofenzivně. Planá přebrala otěže. Musím říci, že hosté hráli opravdu dobrý fotbal a nezaslouží si být v tabulce na sestupových pozicích. Je znát, že se jim vrátili uzdravení hráči, a když budou takhle pokračovat, tak by se měli zachránit. Na druhou stranu musím říci, že náš výkon nebyl optimální. Před domácím publikem by kluci měli předvést více. V poločase jsme s vedením 2:0 jednak trochu polevili a hlavně Planá vyměnila dva hráče, kteří byli na hřišti znát a i díky nim se hosté zlepšili.Sice jsme ještě dali na 3:2, ale nastavení soupeř vyrovnal.




Sestavy


TJ Slavoj Chodová Planá
K. Petrželka [-] - D. Hanko [-] , J. Abramčuk [-] (64. K. Hrdinka [-] ) , P. Chval [-] , T. Ježdík [-] , J. Pelán [-] , B. Soukup [-] , T. Sykal [-] , R. Ovčačík [-] , J. Plecitý [-] , L. Tonka [-]

FK Planá
R. Švarcbek [-] - P. Mikota [-] (46. D. Kloužek [-] ) , D. Sovka [-] , J. Kopča [-] (82. F. Kliment [-] ) , P. Brožíček [-] , J. Sloup [-] , D. Karmazin [-] , P. Sláma [-] , R. Miklas [-] (46. M. Danko [-] ) , T. Malý [-] (82. J. Bucsuházy [-] ) , O. Suchý [-]

ŽK: 30. D. Hanko - 60. P. Brožíček .
Hráči zápasu: K. Petrželka , P. Chval - P. Sláma .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Šlauf Jiří - MOJŽÍŠ Josef (N), SLIVONĚ Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, eSport - TJ Chodský Újezd | Plzeňský | Tachov

Tip experta: výhra domácích

Plánské derby. Myslím, že Chodovka vyhraje 5:2. A hattrick dá Pavel Chval :).

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích