0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.06.2019 17:00

26.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mrákov se rozloučil se sezónou vítězně, poradil si v derby s Chodovem


Branky


12

Hosté z Mrákova mohli ještě pomýšlet na postup do 1.A třídy, proto nenechali nic náhodě a zápas, kde většinu času převládali, dokázali dotáhnout do vítězného konce a ve druhém poločase vstřelili dvě branky. Bohužel pro Mrákov dokázala vyhrát i Bělá a Dlouhý Újezd a tak se mrákovští loučí se sezónou na 3. místě, avšak musíme podotknout, že Mrákov předváděl velice kvalitní fotbal. Na jaře dokázal bodovat v každém utkání a dokázal porazit jak Bělou tak Dlouhý Újezd.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas se obešel bez gólů

Favoritem tohoto utkání byl hostující Mrákov, který na jaře vždy bodoval a na utkání jel ještě s postupovými myšlenkami, což bylo od první minuty znát. Domácí obrana dostávala zabrat díky rychlosti ať už útočníka Váchala či nejlepšího střelce Mrákova Stýskala, ale hosté se ne a ne prosadit. V prvním poločase měl po pasu před branku šanci Váchal, ale z první netrefil branku a o chvíli později se nedokázal z malého vápna prosadit ani Krch. Poté měli domácí rohový kop, po kterém trefili břevno, ale jinak to byli hosté, kdo udávali tempo zápasu. Ve 35 minutě se opřel do střely z vápna domácí kapitán Holar a Krhoun v brance Mrákova vytáhl fantastický zákrok, a když se neprosadili po střelách z vápna ani Tomáš Duffek a kapitán hostů Jan Dufek, tak se šlo do kabin za stavu 0:0.

Mrákov rozhodl v závěrečné dvacetiminutovce

Druhý poločas začal opět v režii hostů, protože věkový průměr domácích byl značně vyšší a úmorné počasí bylo na silách hodně znát. Domácí volili spíše taktiku dlouhých nákopů na Tomáše Hrušku, který za Chodov hrál svůj poslední zápas a příští sezónu bude hrát v rezervě německého Chamu a hosté se snažili kombinovat a chodit rychle dopředu. Dočkali se až v 75. minutě, kdy po dlouhém autu Stýskala převzal míč Váchal, jenž na sebe stáhl dva bránící hráče a parádní přihrávkou nalezl kopačky Vondraše, který si to píchl kolem obránce a zakončil na přední tyč – 0:1. O chvíli později se hosté dočkali podruhé, když se Váchal po totožné akci dokázal prosadit v souboji jeden na jednoho a sám před brankářem napálil míč pod břevno domácího gólmana Cihláře – 0:2. Poté se zápas již v poklidu dohrál a hosté si naposledy v sezóně vítězně zakřičeli!



Sestavy


TJ Tatran Chodov
P. Cihlář [-] - L. Holar [-] (86. M. Starinský [-] ) , T. Hruška [-] , L. Richter [-] , P. Holar [-] , R. Čadek [-] , J. Strnad [-] , K. Kuboušek [-] , D. Lorenz [-] , M. Holar [-] , P. Smazal [-]

TJ Sokol Mrákov
L. Krhoun [-] - T. Pangerl [-] , P. Rybár [-] , V. Duffek [-] , M. Smazal [-] - T. Duffek [-] , J. Dufek [-] , V. Krch [-] , J. Zdráhal [-] (34. P. Vondraš [-] ) , J. Stýskal [-] - P. Váchal [-] (83. V. Michálek [-] )

ŽK: 22. J. Strnad , 35. K. Kuboušek , 75. T. Hruška - 13. J. Dufek , 57. T. Pangerl .
Hráči zápasu: P. Váchal , J. Stýskal .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Rubáš Jaroslav - SMITKA Josef, BÍBA Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, eSport - TJ Chodský Újezd | Plzeňský | Tachov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Sokol Mrákov | Plzeňský | Domažlice

Tip experta: výhra hostů

Nečeká nás nic jednoduchého, ale pokud jeden z týmů nad námi v sobotu ztratí, tak může tento zápas v neděli být velmi důležitý. Ale vzhledem k tomu, že chceme zakončit sezónu vítězně, tak věřím, že si s Chodovem poradíme, tipuji 2:4.