Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.06.2019 18:00

26.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Litice po přestávce otočily duel s posledním Vochovem


Branky


14

Fotbalistům Litic se první poločas proti poslednímu Vochovu vůbec nepovedl. Prohrály ho 0:2, ale nakonec se přeci jen rozloučily se sezónou vítězstvím. Definitivní obrat z 2:3 na 5:3 domácím zajistili v závěru střídající hráči.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté si zajistili dvougólové vedení

Litice na závěr soutěže přivítaly už v pátek poslední Vochov. Ten přijel v hodně poslepované sestavě a tak se čekala poměrně jasná záležitost domácích, kteří si chtěli udělat žízeň na rozlučku. Hned v 8. minutě je však zmrazil gólem hostující mladík Tomáš Čaloun a ve 24. minutě se navíc prosadil také Radek Schveinert – 0:2. Hosté pak museli ještě v prvním poločase využít svého jediného náhradníka, zraněného Tržila totiž nahradil veterán Bárta. Litičtí toho v prvním dějství mnoho nepředvedli.

Litice zápas zvrátily na svou stranu pěti zásahy

O přestávce zřejmě proběhla v domácí kabině bouřka, protože do druhé půle vstoupili Litičtí úplně jinak. Jejich hře zřejmě pomohl i přesun kapitána Pavla Vacka, který zaskakoval v bráně, zpět do středu zálohy. Hned po rozehrávce snižoval Jiří Kanta a v 55. minutě už bylo po zásahu Tomáše Vovese srovnáno. Domácí měli i další příležitosti, hosty zachraňovala i branková konstrukce, ale obrat se v těchto chvílích ještě nekonal. Naopak, v 69. minutě to byli Vochovští, kteří podnikli ojedinělý útočný výpad a Tomáš Čaloun jim nádhernou střelou z dálky, která se odrazila o břevno, vrátil vedení – 2:3. Domácí zareagovali dvojitým střídáním a právě nově příchozí hráči zabránili blamáži. V 78. minutě se David Blovský postavil k exekuci přímého kopu a přesnou střelou vyrovnal. V 85. minutě se pak dostal do šance další náhradník Petr Jareš a Litice poprvé v utkání vedly. Na konečných 5:3 pak uzavřel skóre v samotném závěru Jiří Kanta.



Ohlasy k zápasu


TJ Plzeň-Litice
Stanislav Voves (vedoucí mužstva): Málem jsem z toho zápasu na střídačce zešedivěl! Hráli jsme s jistým sestupujícím, který přijel v 11 lidech. Krátce před zápasem to vypadalo, že ani hrát nebudeme, ale nakonec to dali dohromady. Během první půle se jim zranil hráč a my dohrávali proti deseti. V těchto situacích ale obvykle nejsme schopni nic vymyslet a také jsme po poločase prohrávali 0:2. Na začátku druhé půle jsem během pár minut vyrovnali a vypadalo to, že to v pohodě dohrajeme a nasázíme jim hromadu gólů. Šancí bylo hodně, trefili jsme ještě 2 nebo 3 břevna. Jenže z ojedinělého útoku to jejich hráč nakopl z 25 metrů a vedli 3:2. To už jsem si říkal, že to asi ani nedokážeme otočit, protože ta psychika šla zase dolů. Nicméně jsme na hřiště poslali Blovského a Jareše a ti se nám odvděčili tím, že Blovský z trestného kopu vyrovnal na 3:3 a Jareš proměnil svou jedinou šanci, čímž nás poslal do vedení. V závěru jsme pak ještě přidali jeden gól. Bylo to utrápené vítězství. Myslel jsem, že si trochu vylepšili skóre, ale místo toho jsme ten zápas málem prohospodařili. Ty tři body ale byly důležité, páté místo jsme uhájili, takže můžeme být s celou sezónou spokojeni.




Sestavy


TJ Plzeň-Litice
P. Vacek [-] - A. Hanzlíček [-] (46. V. Liška [-] ) , T. Aschenbrenner [-] , V. Liška [-] , J. Krejčí [-] , M. Forman [-] , L. Kindl [-] , J. Kanta [-] , J. Tykvart [-] , T. Voves [-] (72. P. Jareš [-] ) , F. Vajskebr [-] (72. D. Blovský [-] )

SK Vochov 1930
J. Baranský [-] - M. Klement [-] , S. Vukovič [-] , O. Tržil [-] (35. K. Bárta [-] ) , T. Čaloun [-] , K. Bečka [-] , J. Uxa [-] , J. Řehák [-] , P. Tlustý [-] , R. Schveinert [-] , . Koželuh [-]

ŽK: 83. L. Kindl - 68. T. Čaloun , 83. M. Klement .
Hráči zápasu: P. Vacek , J. Kanta - T. Čaloun .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Schveinert Radek - KRAČMER Marek, ADÁMEK Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Litice potvrdí tabulkové postavení a zvítězí nad již sestupujícím Vochovem.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Administrátor klubu - TJ Plzeň-Litice | Plzeňský | Plzeň - Město

Tip: výhra domácích