0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2019 17:00

23.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Střídající Vývlečka z Mladcové se stal v závěru katem Příluk


Branky


13

Mladcová přijela k dalšímu derby na příluckou Cecilku ve velmi dobré formě a v posledním kole si bez problémů poradila s Veselou. Domácí však favoritovi nedali nic zadarmo a ten se na výhru hodně nadřel. Rozhodnutí padlo osm minut před koncem duelu, kdy se prosadil střídající Vývlečka a zajistil Mladcové tři body. Domácí tým i přes sympatický výkon zůstal bez bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Diváci v první půli branku neviděli

"Na hřišti v Příluku se za slunečného počasí hrál velmi atraktivní fotbal v místním zlínském derby. Hosté z Mladcové byli favoritem a bylo to znát od počátku utkání. Na branku domácích valili jeden útok za druhým, ale brankář Kiza všechny střely vychytal. Ve velké šanci hostů se ocitnul Čihánek, ale v úniku sám na brankáře jeho střelu brankář domácích Kiza vychytal. Domácí se snažili kontrovat rychlými brejky a Šranko a Machalíček měli několik šancí, ale bez gólového efektu. V první půli se hrála celkem vyrovnaná hra", viděli první dějství fotbaloví činovnící z Příluk.

 

Hosté dokázali strhnout výhru na svoji stranu

"Ve druhé části hry hosté hned na začátku měli asi 3 nebezpečné šance, ale nic z nich nevytěžili. Hlavní rozhodčí sice písknul po pádu Čihánka ve vápně pro hosty penaltu, ale nakonec ji po protestech domácích i samotného Čihánka odvolal. Další minuty hry byly v podstatě bitva o střed pole, a oba týmy se draly za gólem. V 81. min. domácí kopali přímý kop, ale nepřesně. Nakonec po jednom z výpadů hostů dostal přihrávku před prázdnou bránu hostující Vyvlečka a vstřelil jediný gól utkání v 83. min. Pro domácí to bylo poněkud kruté, neboť podali heroický výkon proti favoritovi a chybělo málo a měli by jistý bod", hodnotí druhou část utkání funkcionáři Příluk.

Z webu Mladcové:

Derby jsme začali dobře a v prvních minutách našim nahrávkám za obranu chybělo vždy několik centimetrů. Domácí však hru postupně srovnali, zejména díky důrazu v osobních soubojích. Hodně míčů jsme nakopávali, ale nedokázali jsme je uhrávat. Naše obrana však fungovala perfektně a nedovolovala příluckým probít se do koncovky. Ani naše útoky k úspěchu nevedly, ve 21.min. tečovaná střela Michala Dlabače trefila břevno, ve 27.min. po rohovém kopu střílel Honza Chvíla nad. Závěr poločasu patřil domácícm, ve 32.min. jsme jen se štěstím odvrátili rychlý kontr, ve 45.min. vystrašila Petra Kupku tečovaná střela. Po změně stran jsme začali hrát více po zemi a začali jsme se dostávat do šancí. Hned ve 46.min. se řítil sám na gólmana Martin Čihánek, ale neproměnil. O pět mint později opět Martin Čihánek sám před gólmanem, míč skončil tentokrát vedle. V 62.min. po rohovém kopu hlavičkoval kdo jiný než Martin Čihánek, ale jeho dobrý pokus vykopl obránce na brankové čáře. V 72.min. zakončoval střídající Matěj Vyvlečka, rána mířila nad břevno. V 77.min. se probil až před gólmana Honza Brhel, ale ani on nemířil přesně. Rozhodnutí tedy padlo v poslední desetiminutovce. Nejprve jsme v 79.min. přežili nebezpečnou střelu domácích, která naštěstí netrefila naši branku a v 83.min. jsme se konečně dočkali. Po akci v šestnáctce domácích vyslal Honza Brhel přihrávku před gólmana, Matěj Vyvlečka byl na správném místě a poslal míč do sítě. V závěru jsme ještě pohrdli dalšími tutovkami. V 87.min. se až před gólmana prodral Michal Dlabač, ale nevyšlo mu zakončení, chvíli před koncem pak ještě neproměnili své šance dvakrát Martin Čihánek a jednou Dan Kahaja.

 



Ohlasy k zápasu


FK Příluky
Jaroslav Brabec, sekretář: Hosté byli favoritem a jejich kvalita byla znát, přesto jsme s nimi hráli poměrně vyrovnanou hru. Byl to velký boj a škoda gólu 7 min. před koncem. I tak kluci zaslouží za bojovnost velkou pochvalu, která je dobrým odrazem do dalších zápasů.

FK Mladcová
web Mladcové: O jedinou trefu se postaral střídající Vývlečka.



Sestavy


FK Příluky
J. Kiza [-] - J. Polanský [-] , D. Dvořáček [-] , L. Adamík [-] (65. J. Budín [-] ) , D. Frolek [-] , Z. Julina [-] , . Plata [-] (84. J. Seifert [-] ) , J. Fojtík [-] , R. Machalíček [-] , M. Šranko [-] (87. P. Žikovský [-] ) , P. Čelůstka [-]

FK Mladcová
P. Kupka [-] - M. Blažek [-] , P. Venený [-] , P. Votava [-] , M. Čihánek [-] , M. Dlabač [-] , J. Chvíla [-] , J. Brhel [-] (87. P. Koiš [-] ) , D. Vaněk [-] (59. M. Vyvlečka [-] ) , M. Kraváček [-] , D. Kahaja [-]

ŽK: 15. M. Šranko , 43. P. Čelůstka , 70. D. Dvořáček , 78. . Plata - 37. D. Kahaja .
Hráči zápasu: J. Kiza , P. Čelůstka - P. Kupka , M. Kraváček .
Počet diváků: 123. Rozhodčí: BRŠLICA Pavel - VITÁSEK Roman, HAVRLANT Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Petr Koseček

Expert: Jiří Dvorský
Tip experta: výhra hostů

Mladcová si přijede pro výhru

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 22 55:15 53
2 SFK Elko Holešov B 22 68:33 45
3 SK Březnice 22 55:48 40
4 TJ Sokol Veselá 22 67:49 37
5 SK Tlumačov 22 43:39 36
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 25
2 Josef Křenek 21
3 Jakub Chudárek 18
4 Stanislav Uličný 16
5 Jan Večeřa 15
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 78 55,7% 1
2 Libor Adamik 67 56,3% 0
3 Ladislav Beran 60 50,8% 0
4 Jiří Kadlík 56 48,3% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku