3:2p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.08.2019 10:30

1.kolo, ČFL A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTOGALERIE: Slavia Kralovy Vary zdolala na penalty rezervu Příbrami


Branky


24

Karlovarská Slavia urvala proti mladíkům z Příbrami v opatrném zápasu dva body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí měli převahu

Domácí vstoupili do utkání aktivněji a hned od začátku zatlačili Příbram do defenzivy. Hráči Slavie měli několik nebezpečných situací po standardních situacích a dlouhých autech, byli agresivnější a vyhrávali osobní souboje. Do vedení se však dostali hosté. Ve 21. minutě se po průniku Janoty krásnou střelou prosadil Jiří Januška. Domácí nadále spoléhali na bojovnost a standardky. Jedna taková se ujala ve 35. minutě, kdy po rohovém kopu udeřil Tomáš Holík a určil poločasové skóre 1:1.

Domácím docházely síly

Domácí hráči se i ve druhém poločase snažili o aktivní pojetí hry, ale postupně jim začaly docházet síly a náročné tempo nedokázali udržet do konce utkání. Příbramští tak měli více možností než v prvním poločase. Hostující Belej dostal balón do sítě, ale branka nebyla uznána pro offside hostujícího hráče. Míč do branky dostali i domácí a regulérním způsobem. Po centru udeřil ze vzduchu hlavou Ondřej Frána a poslal Vary do vedení 2:1. Hosté se poté snažili o vyrovnání a proti vyčerpaným hráčům domácího týmu se jim podařilo vyrovnat v 81. minutě, kdy se po centru Jandery prosadil Petr Janota. Do konce utkání už nechtěl ani jeden z týmů inkasovat, což se také podařilo a o bodu navíc rozhodly penalty.

Bod navíc pro domácí

V penaltovém rozstřelu byli šťastnější domácí a zvítězili 3:2, čímž si zajistili druhý bod.

 

 

Zdroj: https://www.fkpribram.cz

Redakčně upraveno.



Ohlasy k zápasu


FC Slavia Karlovy Vary
Josef Němec - trenér: Před sezónou nám odešlo pět důležitých hráčů, přišlo osm nových a příprava byla krátká. Pro nás a myslím, že i pro soupeře, byl zápas velkou neznámou. Do utkání jsme vstoupili podstatně lépe než soupeř. Ve druhé polovině prvního poločasu se hra vyrovnala a místy byli hosté lepší, lépe kombinovali. Ve druhém poločase jsme byli na začátku opět aktivnější, ale potom nám začaly docházet síly. Po naší brance byla Příbram lepší a zaslouženě srovnala. Naši kluci odvedli maximum, co mohli.

FK Příbram B
Petr Janota - trenér: Domácí byli v první půli lepší, agresivnější. Zatlačili nás jednoduchým fotbalem, kdy spousta míčů létala do našeho vápna. Gól jsme vstřelili, ale po jedné standardce jsme inkasovali. Ve druhém poločase domácím docházely síly, což nám uvolnilo hřiště. Bohužel jsme to naší menší kvalitou nedokázali využít. Remízu brala obě mužstva, domácí byli v penaltách lepší. Myslím, že si bod navíc zasloužili.



Sestavy


FC Slavia Karlovy Vary
V. Bláha [-] - D. Deme [-] (90. S. Jaffan [-] ) , D. Nimrichter [-] (80. A. Paterna [-] ) , J. Lattisch [-] (63. O. Frána [-] ) , J. Procházka [-] , Š. Dubnička [-] , R. Vokáč [-] , J. Hudec [-] , Z. Skala [-] , M. Pěkný [-] , T. Holík [-]

FK Příbram B
M. Melichar [-] - V. Jelínek [-] , L. Puchmertl [-] (37. M. Polák [-] ) - J. Januška [-] , P. Hájek [-] , P. Průcha [-] - F. Belej [-] (82. V. Ptáček [-] ) , P. Janota [-] , R. Jandera [-] - J. Vlček [-] , M. Mišun [-]

ŽK: 76. D. Deme , 87. O. Frána - 72. V. Jelínek .
Hráči zápasu: Š. Dubnička - P. Janota .
Počet diváků: 329. Rozhodčí: ŠŤASTNÝ Vít - KVÍTEK Michael, MRKÁČEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích