3:2
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2019 18:00

3.kolo, ČFL A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Králův Dvůr zdolal v napínavém zápase Písek


Branky


24

Na hřiště Králova Dvora zavítal jihočeský Písek. Utkání nabídlo zajímavou podívanou, kdy hosté dotáhli dvoubrankovou ztrátu, přesto odjeli s porážkou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zasloužené vedení domácích

Domácí Cábelíci vstoupili do utkání aktivně. Ve 3. minutě se po rohovém kopu dostal na zadní tyči k zakončení Procházka, jehož střelu dokázali hosté na brankové čáře odvrátit. V 8. minutě si zpracoval míč Martin Kraus a jeho střela z dvaceti metrů letěla přesně k tyči, na což byl hostující brankář krátký, 1:0 pro domácí. Hráči domácího mužstva měli nadále více ze hry. V 25. minutě si na Šebkovu přihrávku naběhl Jakub Balšánek, který tváří v tvář překonal Klementa v písecké brance, domácí kapitán tak zvýšil na 2:0. Písecký trenér Nousek reagoval na vývoj utkání a sáhnul ke střídání. Rotace v sestavě se hostujícímu lodivodovi vyplatila a hra se vyrovnala. Ve 33. minutě centroval hostující Held na Holého, který na zadní tyči těsně minul domácí branku.

Písek vyrovnal, ale na body to nestačilo.

Hned v úvodu mohl zasadit hostům třetí úder Kraus, ale z dobré pozice nezamířil mezi tři tyče. V 50. minutě vyboxoval domácí brankář Krček centr pouze k Ulbrichovi, který trefil vzdálenější tyč. Odražený balón od tyče si našel nejrychleji střídající Karel Kulík a snížil ztrátu Písku na jednu branku. Po vstřelené brance byli hosté lepším mužstvem na hřišti. Na kopačky domácích se vloudila nervozita a nepřesnost. V 70. minutě se ke střele zpoza vápna dostal Petřík, trefil spojnici branky a dobíhající Martin Held zblízka doklepl balón do sítě a srovnal na 2:2. Domácí zjednodušili styl své hry a sázeli na dlouhé nákopy, které dělaly Jihočechům problémy. V 80. minutě hlavičkoval ve vápně osamocený Osvald pouze do náruče píseckého gólmana Klementa. V 86. minutě převedl velkou hrubku hostující obránce Kubiš, kdy pokusem o malou domů namazal Krejdlovi, který únik dvou hráčů na brankáře vyřešil přihrávkou a Martin Kraus neměl problém skórovat, 3:2. Hosté ve snaze o vyrovnání otevřeli hru a domácí mohli podnikat rychlé kontry. Krausovi ale sebral hattrick skvělým zákrokem písecký brankář. Do konce utkání už žádná branka nepadla. Domácí Cábelíci tak mohli slavit se svými fanoušky tři body.

 

Zdroj: http://www.cabelici.cz



Ohlasy k zápasu


FK Králův Dvůr
Tomáš Šilhavý - trenér: Myslím si, že diváci viděli zajímavý zápas. Nám se povedl vstup do utkání, kdy jsme prvních pětadvacet minut podali spolehlivý výkon, který jsme podpořili i gólově. Soupeř, který je silnější v kombinaci, nás potom začal přehrávat. V prvním poločase jsme je ještě do šancí nepouštěli. Ve druhé půli soupeř brzy snížil. Podepsala se na nás asi nervozita a strach o výsledek. Soupeř zaslouženě vyrovnal. Musím kluky pochválit, že se po vyrovnání dokázali zvednout a jednu z šancí jsme využili. Síla soupeře byla dnes velká.

FC Písek
Milan Nousek - trenér: V Králováku jsme nezačali vůbec dobře. Prvních třicet minut jsme se špatně pohybovali, neplnili jsme, co jsme si řekli. Soupeř má velice slušný a zkušený střed mužstva. Dařilo se jim zachytávat míče ve středu pole a měli převahu, kterou zužitkovali. Po druhém gólu jsme sáhli do sestavy a obraz hry se zlepšil. Hra se začala vyrovnávat. Ve druhém poločase se nám podařilo vyrovnat v 70. minutě. Bohužel jsme nedokázali v závěru udržet remízu a po chybě v obraně jsme inkasovali na 3:2. Je to pro nás zklamání.



Sestavy


FK Králův Dvůr
J. Krček [-] - M. Hell [-] , D. Kůžel [-] (62. D. Krejdl [-] ) , M. Procházka [-] (83. D. Šolaja [-] ) , J. Bouček [-] , J. Balšánek [-] (68. D. Beňo [-] ) , T. Šebek [-] , M. Kraus [-] (90. J. Bíba [-] ) , J. Blažek [-] , R. Novák [-] , T. Osvald [-] (89. D. Zelenka [-] )

FC Písek
M. Klement [-] - O. Sajtl [-] (51. V. Hrachovec [-] ) , T. Ulbrich [-] , M. Held [-] , O. Běloušek [-] , Š. Holý [-] (60. A. Presl [-] ) , J. Held [-] (41. K. Kulík [-] ) , D. Petřík [-] (78. D. Hajdo [-] ) , F. Vacovský [-] , R. Vávra [-] (28. D. Kubiš [-] ) , T. Benetka [-]

ŽK: 21. M. Procházka , 51. D. Kůžel , 68. J. Balšánek , 90. T. Šebek - 21. T. Ulbrich , 45. O. Sajtl , 63. T. Benetka , 71. M. Held , 73. D. Kubiš , 90. M. Klement .
Hráči zápasu: M. Kraus .
Počet diváků: 320. Rozhodčí: Martínek Petr - ŠŤASTNÝ Vít, LINHART Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Janovský

Expert: David Tetour
Tip experta: výhra domácích

Čekám opatrnější vyrovnané utkání, které by mohl rozhodnout např. gól ze standardní situace Králova Dvora.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích