4:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.09.2019 10:15

5.kolo, ČFL A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Benešov v závěru rozhodl zápas se Slavií


Branky


61. Z. Vrňák , 68. Z. Vrňák (p.) , 84. V. Engelmann , 90. M. Turek - 5. M. Vaněk , 81. M. Douděra
26

Slávisté přicestovali do Benešova bez posil z áčka, navíc jim chybělo i šest mládežnických reprezentantů, kteří za béčko pravidelně nastupují. Benešov dokázal navázat na svůj výkon z poháru, kde vyřadil Pardubice a získal první výhru v ročníku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé vedení Slavie

Slavia nastoupila v brance s teprve sedmnáctiletým Janem Sirotníkem, který si v dospělé kategorii připsal premiérový start. Start měli červenobílí mladíci perfektní. V 5. minutě po kombinaci a přízemní přihrávce do vápna se k míči dostal Michal Vaněk a přesnou střelou na zadní tyč poslal Slavii do vedení 1:0. O několik minut později se hosté radovali z druhé branky, ta však nebyla pro ofsajdové postavení uznána. Poté dvakrát zahrozili domácí nebezpečná rána z levé strany šla mimo a zakončení ze standardní situace dokázal mladíček Sirotník vyrazit na roh. Více šancí první půle nenabídla.

Benešov byl efektivnější

V úvodu druhého poločasu se hra odehrávala převážně na polovině hřiště, stějně jako v poločase prvním. Po hodině hry se ale v Benešově s brankami roztrhl pytel. V 61. minutě se po standardní situaci prosadil domácí Zdeněk Vrňák  a srovnal na 1:1. Slavii mohl vrátit vedení v 67. minutě Rondič, ale po rohovém kopu mířil pouze do středu branky. V 68. minutě byl ve slávistickém vápně faulovaný Engelmann a domácí měli možnost zahrávat pokutový kop. K jeho exekuci se postavil Zdeněk Vrňák a dostal Benešov do vedení 2:1. V 81. dokázala Slavia srovnat. Na centr Bárty si naskočil Martin Douděra a přesnou hlavičkou překonal domácího brankáře Rotbauera, 2:2. S remízou se nechtěl spokojit ani jeden tým. V 84. minutě po pohledné akci po pravé straně vrátil Benešovu vedení Vojtěch Engelmann. V 90. minutě ještě pečetil první tři body v sezóně pro domácí Martin Turek.

 

Zdroje: https://www.slavia.cz/index.asphttps://www.skbenesov.cz

Redakčně upraveno.



Ohlasy k zápasu



SK Slavia Praha B
Jan Sirotník - brankář: Byl to můj první start ve 3. lize, byl jsem nervózní, ale jsem rád za šanci, kterou jsem dostal, snad jsem nezklamal. Zápas jsme začali dobře, nebyly tam špatné věci. První půle byla z naši strany dobrá, ve druhé půli jsme trochu polevili a Benešov do toho šlápl a po mé chybě vyrovnal, to je nakoplo a potom přišla penalta, dokázali jsme se vrátit do zápasu a vyrovnat, ale pak přišly další dva góly, kterými soupeř rozhodl zápas.



Sestavy


SK Benešov
N. Rotbauer [-] - J. Vosáhlo [-] , D. Pedro [-] , O. Urban [-] (79. P. Srb [-] ) , A. Lupač [-] - O. Brokeš [-] (33. M. Turek [-] ) , Z. Vrňák [-] , V. Engelmann [-] (89. L. Dufek [-] ) , V. Ježdík [-] - M. Azilinon [-] (82. A. Lauricella [-] ) , I. Krasnyanyk [-] (61. F. Zoubek [-] )

SK Slavia Praha B
J. Sirotník [-] - T. Vincour [-] , I. Rondić [-] , M. Vaněk [-] (72. A. Toula [-] ) , M. Švec [-] , M. Douděra [-] , N. Zinhasovič [-] , M. Podrazký [-] (76. J. Křišťan [-] ) , M. Kubáň [-] (58. J. Janoušek [-] ) , A. Bárta [-] , V. Šilhan [-]

ŽK: 68. A. Bárta .
Hráči zápasu: V. Engelmann , Z. Vrňák .
Počet diváků: 320. Rozhodčí: Grimm Tomáš - VYHNANOVSKÝ Milan, VOLF Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů