Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.10.2019 15:00

11.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rapotice B doma zažily remízovou přestřelku s Okříšky B


Branky


9. R. Valsa , 19. R. Valsa , 42. M. Laš , 67. R. Valsa , 75. M. Laš , 86. R. Strašák - 17. P. Molák , 28. P. Molák , 51. T. Dočkal , 72. T. Dočkal , 73. P. Molák , 77. T. Dočkal (p.)
12

V zápase dvou rezervních týmů dokázaly domácí Rapotice B remizoval s Okříškami B 6:6

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o gól lepší

Rapotické béčko v minulém kole přerušilo nepříjemnou sérii tří zápasů bez bodu, když dokázalo Třebenicích dohnat tříbrankové manko z prvního poločasu a nakonec urvalo remízu 4:4. V domácím prostředí čekala svěřence hrajícího trenéra Císaře kvalitní rezerva Okříšek. A hned samotný úvod naznačil, že by se diváci mohli dočkat ofenzivního utkání se spoustou branek. Úvodní šanci měly Okříšky, ale svůj rychlý brejk nedotáhly do konce. Za domácí opět nastoupil Radek Valsa a v 9. minutě po individuální akci poslal svůj tým do vedení. Hosté se prezentovali rychlou kombinačnní hrou a velmi dobrým přechodem do útoku, čímž dělali domácím velké problémy. Nejaktivnější v tomto směru byla Bulant, Dočkal a Molák. Právě posledně jmenovaný se postaral v 17. minutě o vyrovnání a vzápětí měl i další šanci, kterou ale nevyužil. Avšak ani domácí v kombinační hře nezaostávali a už v 19. minutě se opět radovali z vedení, když po rychlém protiútoku našel Milan Laš fantastickou přihrávkou zcela volného Valsu, který se uvnitř pokutového území nemýlil. Zjednodušeně se dá říci, že úvodní půlhodina střelecky patřila pouze dvěma mužům a to Valsovi a Molákovi, který svůj druhý gól přidal po zaváhání rapotické defenzivy. Poté se tempo hry poněkud zklidnilo, ubylo šancí a více se hrálo ve středu hřiště. V závěru poločasu však byli šťastnější domácí, když po přihrávce středem hřiště postupoval od poloviny sám na bránu Milan Laš. Své sólo zakončil s přehledem a nedal vybíhajícímu Hvězdovi sebemenší šanci

Hosté urvali bod

Druhá půle začal zvýšenou aktivitou hostí, dvěma šancemi a nakonec i brankou Dočkala, která znamenala opětovné srovnání. Poté se hrálo nahoru dolů a na obou stranách bylo k vidění množství šancí, ale také jednoduchých ztrát. V 67. minutě přišel první hattrick v utkání, který zkompletoval domácí Valsa a Rapotice se již počtvrté v utkání radovaly z vedení. Poté však přišla doslova zběsilá pasáž, kdy ve třech minutách padl stejný počet branek. Nejprve se podruhé trefil Dočkal, poté přišel druhý hattrick, který zaznamenal Molák a hosté se poprvé dostali do vedení. Za domácí vyrovnal Milan Laš a v 75. minutě se tedy začínalo opět od začátku. V závěru zápasu usilovaly o vítězství oba dva celky. Hosty poslal do vedení proměněným pokutovým kopem za faul domácího Šmardy Dočkal a i on si připsal hattrick. Okříšky se po vedoucí brance spíše zatáhly a čekaly na ztráty domácích, kteří však stihli vyrovnat v samotném závěru na 6:6 díky ledovému klidu Strašáka při zakončení. Poslední minuty se nesly v duchu snahy domácích o sedmou branku, která však narážela na zodpovědnou a koncentrovanou hru Okříšek. Zběsilé utkání se třemi hattricky, tak skončilo divokou, ale nejspíše zaslouženou remízou 6:6. 



Ohlasy k zápasu


FC Rapotice B
Kolařík Aleš, jednatel: Domnívám se, že diváci na obou stranách museli po utkání odcházet spokojení i přes konečnou remízu. V utkání byla vidět spousta krásných akcí, gólů a hned tři hattricky. Mrzí mne však, že hned čtyři branky jsme soupeři darovali po svých chybách, které se v našich zápasech opakují. Obě dvě mužstva ale směrem dopředu předvedla výborný a na 3. třídu nadstandardní výkon.




Sestavy


FC Rapotice B
Z. Řepa [-] - P. Císař [-] , L. Man [-] (72. D. Šmarda [-] ) , M. Laš [-] , M. Dobeš [-] , R. Strašák [-] , A. Chatrný [-] , V. Němec [-] , M. Laš [-] (78. T. Laš [-] ) , R. Valsa [-] , J. Dvořáček [-]

SK Huhtamaki Okříšky B
M. Hvězda [-] - T. Dočkal [-] , P. Molák [-] , Š. Novotný [-] , L. Mašek [-] (36. J. Jeřábek [-] ) , J. Novotný [-] , M. Večeřa [-] , J. Jůza [-] , V. Bulant [-] (82. L. Láník [-] ) , J. Dokulil [-] , P. Netolička [-] (46. Z. Ryšavý [-] )

ŽK: 76. V. Němec - 40. P. Netolička , 67. Š. Novotný .
Hráči zápasu: R. Valsa - T. Dočkal .
Počet diváků: 52. Rozhodčí: FRANC Miloš - LAŠ Milan, KOLAŘÍK Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 13:34

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 09:40

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 09:14

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Petr Pislcajt
Tip experta: výhra domácích

Tady není co řešit.Rapotické áčko hraje až v neděli a áčko Okříšek zároveň s Béčkem.Pro mě jasná výhra domácích.

Tip: výhra domácích