2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.10.2019 15:00

10.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Měřína rozhodla v první desetiminutovce


Branky


28

Rezerva Měřína rozhodla v první desetiminutovce, když vstřelila Víru dvě branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí měli rychlý nástup

Domácí rezerva přivítala Vír, oba týmy měly po 13 bodech, a tak se hrálo o posun v tabulce. Hned od úvodního hvizdu byli vírští fotbalisté častěji na míči a kombinovali. Měřín se dostával do útoku rychlým přechodem po zemi a těžili z toho téměř okamžitě. V 8. minutě proběhla kombinace po ose D. Kolouch, Robotka, Zelinka. Posledně jmenovaný šikovně procedil míč mezi obránci a poslal F. Sysla do samostatného úniku. Preisler napoprvé Sysla vychytal, k jeho smůle se míč odrazil zpět na kopačky domácího záložníka a ten už se zakončením do prázdné branky problém neměl. O 3 minuty později zahrávali domácí fotbalisté roh, Hladík jej přetáhl, ve skrumáži se k míči dostal Vokurka a zpoza vápna vystřelil. Míč letící přímo na Preislera se zakvedlal ve vzduchu a smolaři utkání propadl za záda. Hosté se však nevzdávali a domácí zatlačili, ti si svou pasivitou ke konci prvního poločasu koledovali o korigování výsledku. Paradoxně největší šanci si vypracovali domácí, když Kolouch zprava poslal přízemní centr do vápna, Zelinka chytře míč pustil za sebe, ale osamocený Robotka zakončil vysoko nad.

Druhý poločas branku nepřinesl

V druhém poločase bylo šancí poskrovnu, hosté byli nebezpeční z každé standardní situace, těch s přibývajícím časem přibývalo. Loženou šanci si ale Vír ze hry vypracoval pouze jednu z pravé strany, tu nakonec stihla uhasit domácí obrana. Zvýšit skóre mohl několikrát obránce Jonáš, nezakončoval však s dostatečnou razancí. Za zmínku stojí situace z 91. minuty, když ve vápně Víru Skoumal skluzem zastavil 15letého Zdvihala, ten přepadl a byla pískána penalta. Po objasnění situace mezi oběma tábory nahrál domácí brankář Sysel míč pouze do náruče gólmanovi hostí a to byla tečka za tímto zápasem.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Měřín B
Petr Kolouch: Za posledních 5 kol náš nejméně přesvědčivý výkon, napomohlo tomu dobře hrající mužstvo hostí. Největší problém nám v prvním poločase dělalo bránění kombinace a následných nákopů za obranu. Nicméně jsme zápas poprvé v sezóně dohráli bez inkasovaného gólu, což je nejpovzbudivější informace směrem k naší defenzívě. Slušně se nám vyvedly změny v sestavě i střídání, z čehož mám radost.

Jiskra Vír
Petr Šenkýř: V Měříně se hrál vyrovnaný zápas .Z našich chyb se domácí dostali do vedení a přesto že jsme měli několik šancí na vstřelení branky jsme opět nedokázali vstřelit ani jednu, což nás trápí už několikátý zápas.Druhý poločas se hrál ve stejném stylu .Obě mužstva měli možnost skórovat, ale nikdo se už netrefil do sítě a tak zůstaly body v Měříně.



Sestavy


TJ Jiskra Měřín B
P. Sysel [-] - D. Jonáš [-] , Š. Král [-] , D. Hrůza [-] , M. Hladík [-] - D. Kolouch [-] (72. V. Kuřátko [-] ) , F. Sysel [-] (75. J. Kühtreiber [-] ) , L. Vokurka [-] (80. J. Krčál [-] ) , D. Robotka [-] , J. Necid [-] - J. Zelinka [-] (55. Š. Zdvihal [-] )

Jiskra Vír
J. Preisler [-] - L. Viktorin [-] , J. Sedler [-] , M. Matuška [-] (64. K. Orel [-] ) , V. Skoumal [-] - F. Kintr [-] , J. Smolík [-] , T. Sedler [-] - R. Bukáček [-] (83. A. Filip [-] ) , L. Piskač [-] , D. Šenkýř [-]

ŽK: 33. L. Vokurka - 29. R. Bukáček , 73. D. Šenkýř , 90. T. Sedler , 90. L. Viktorin .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: BENEŠ Tomáš - LAHODNÝ David (N), HRUBOŠ Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Jakub Smolík
Tip experta: výhra domácích

Podle svých zkušeností s předešlého zápasu, Měřínské ,,Béčko“ je doma k neporažení. Vsázím 1

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Sponzor, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Věchnov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích