0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

13.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby góly nenabídlo


Branky


0

Lužnické derby mezi Planou a Veselím nenabídlo příliš atraktivní hry a diváci si nemohli ani jednou zakřičet, jelikož jejich týmy nebyly schopny dat branku. Pro Planou je to nejspíš ztráta, pro hosty příjemné povzbuzení do posledních dvou podzimních zápasů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas, na který se několik desítek fanoušků těšilo. Další místní derby u Lužnice. Tentokrát v podání Veselí nad Lužnicí a Plané nad Lužnicí. Do brány Veselí se po týdenní odmlce vrátil František Plachý a na dirigování defenzivy to bylo znát. Vepředu tvrdil muziku zkušený Tomáš Maruška

V tomto utkání byl jasným favoritem domácí celek, který však derby příliš nezvládl a už po úvodním hvizdu bylo vidět, že řadící páka není schopna přeřadit na vyšší rychlostní stupneň.

Planá se herně trápila a obrana Veselí, včele s již zmíněným Františkem Plachým fungovala výborně. Do kabin se o poločase odcházelo za bezgólového stavu a 50 platících diváků se ani nedivilo, jelikož o šance zde lidský zrak nezavadil.

 

Trenér hostujícího týmu Václav Kotyza je zvyklý velmi často střídat o poločasové pauze. Tentokrát nechal i na druhou pětačtyřicetiminutovku stejnou sestavu, která i nadále působila kompaktním dojmem v obranné části.

Veselí si z Plané odváží cenný bod. Z pohledu fanoušků, diváků a dalších lidí, kteří měli tu „čest“ utkání vidět šlo o reklamu na nudu. Minimum šancí, hra mezi vápny. To je zjednodušené přiblížení zážitku na hřišti v Plané.

Veselí se v příštím kole utká doma proti Čimelicím, které jim jsou v tabulce nejblíž. Ale i přesto je zde propast deseti bodů, které se družina okolo zkušených hráčů Plachého a Marušky bude snažit zužit na sedm.

 

Planá se chystá na těžký zápas na hřišti Oseku.  



Sestavy


TJ Sokol Planá nad Lužnicí
B. Brandštýl [-] - M. Šahajda [-] , M. Kolský [-] , D. Fořt [-] , R. Voneš [-] - D. Havel [-] , R. Welzl [-] , T. Pösinger [-] , J. Pospíchal [-] - J. Trčka [-] , M. Pěknic [-] (57. M. Janovský [-] )

TJ Lokomotiva Veselí nad Lužnicí
F. Plachý [-] - J. Lukáš [-] , P. Koktavý [-] , P. Fukal [-] , V. Kotyza [-] - D. Karták [-] (83. T. Hruška [-] ) , D. Klestil [-] (74. P. Kolář [-] ) , R. Fischer [-] , P. Nuhlíček [-] - T. Maruška [-] (69. P. Daněk [-] ) , M. Ježek [-]

ŽK: 12. M. Šahajda , 50. J. Trčka , 75. D. Havel , 85. M. Kolský - 60. P. Fukal .
Místo: Planá/Luž..

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.