5:2
(3:1)
8. M. Votava (vl.)
71. M. Otepka
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 14:30

7.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hradec nedal Roudnému šanci


Branky


4. M. Völfel , 20. F. Řehák (vl.) , 34. P. Völfel , 49. L. Stejskal , 62. K. Voldán - 8. M. Votava (vl.) , 71. M. Otepka
0

Souboj dvou divizních rezerv byl na programu tento víkend v Jindřichově Hradci, kde domácí béčko vyzvalo juniorku Roudného. Diváci se dočkali sedmi gólů, z toho pět jich skončilo v síti hostů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jindřichův Hradec do zápasu vlétl...

Poprvé se skóre utkání měnilo už ve 4. minutě, kdy aktivní hru domácího celku přetavil ve vedoucí branku Michal Völfel. Roudné však dokázalo velmi rychle zareagovat a za další čtyři minuty byl stav utkání opět vyrovnaný. Míč za záda gólmana Rešla nešťastně tečoval jeho spoluhráč Votava. Ve 20. minutě bylo s hosty znovu zle, když si míč do své brány smolně usměrnil roudenský Řehák a poslal tak domácí opět do jednogólového vedení. Za dalších deset minut lovil brankář Koranda míč ze své sítě již potřetí, a to když ho dokázal překonat Pavel Völfel. Domácí se tak ujali dvoubrankového náskoku, který jim vydržel až do konce prvního poločasu.

Roudné v závěru už jen korigovalo...

Stejně tak, jak domácí vlétli do první půle, tak také začali i druhou pětačtyřicetiminutovku. Ve 49. minutě zvyšoval skóre zápasu na 4:1 jindřichohradecký Stejskal a s hosty to už vypadalo dost špatně. A to ještě nebylo vše. Přišla 62. minuta a sní i gól Karla Voldána, který dodal domácímu celku naprostý klid. S vědomím čtyřbrankového náskoku možná Jindřichův Hradec mírně polevil a nechal skórovat i hosty. O druhou branku Roudného se postaral střídající Matěj Otepka a dal tak skóre zápasu konečnou podobu 5:2. Domácí se již ve zbývajících minutách žádného zaváhání nedopustili a s přehledem si pohlídali své vítězství a tři body.



Sestavy


FK Jindřichův Hradec 1910 B
L. Rešl [-] - V. Lorenc [-] , L. Stejskal [-] (89. M. Fiža [-] ) , M. Votava [-] , J. Rejthar [-] - F. Votava [-] (54. F. Grošek [-] ) , D. Cettl [-] (74. T. Havlík [-] ) , M. Völfel [-] , K. Voldán [-] (70. D. Svoboda [-] ) , P. Völfel [-] - J. Beneš [-]

TJ Malše Roudné B
L. Koranda [-] - F. Vávra [-] (31. A. Trejbal [-] ) , J. Rezek [-] (63. T. Novák [-] ) , F. Matoušek [-] , J. Vopelka [-] , J. Vogl [-] , M. Lerch [-] - D. Rottenborn [-] (56. D. Samek [-] ) , M. Bartoš [-] (56. M. Otepka [-] ) - F. Řehák [-] , C. Silva [-] (46. T. Troup [-] )

ŽK: 55. J. Rezek .
Místo: Tyršův st.. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Polák Jiří - Přibyl Jan, Votava Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.