2:2
(1:1)
28. M. Nedvěd
62. J. Růžička (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 13:30

3.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kluky ztratily výhru kvůli penaltě nařízené v 90. minutě


Branky


9. V. Hoffmann ml. , 90. S. Mareš ml. (p.) - 28. M. Nedvěd , 62. J. Růžička (vl.)
0

Ratibořské Hory začaly dobře, když se již posedmé v sezóně prosadil Václav Hoffman. Kluky ale utkání otočily, a to i díky vlastnímu gólu Růžičky. Rozhodčí Klimeš ale před uplynutím řádné hrací doby nařídil pokutový kop a Mareš zařídil dělbu bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


SK Ratibořské Hory
František Kalousek (trenér R. Hor): "Do utkání jsme vstoupili aktivně a prvních 20 minut jsme soupeře jasně přehrávali. Kromě vstřelené branky V. Hoffmannem v 9. minutě jsme si vypracovali další tři brankové příležitosti, které jsme však trestuhodně zahodili. Hosté vyrovnali ve 28. minutě po rohovém kopu, kdy zcela neobsazený hráč srovnal skóre utkání. Od této doby převzali iniciativu hosté a prakticky až do konce utkání byli lepším mužstvem. Svou převahu vyjádřili také druhým gólem v 62. minutě kdy po rohovém kopu a střele opět nikým neobsazeného hráče náš Růžička nešťastně tečoval míč do vlastní branky. Nám se v dalším průběhu utkání vůbec nedařilo, kazili jsme přihrávky a naše hra byla nepřesná a chaotická. Výjimkou byla pouze střela Růžičky z trestného kopu, kterou ale hostující gólman výtečně vyrazil na roh. V samém závěru utkání se nám nakonec podařilo vyrovnat brankou z pokutového kopu Slavomírem Marešem na konečných 2:2. Remíza je v tomto utkání vzhledem k průběhu hry a brankovým příležitostem zřejmě spravedlivá a musíme s ní být spokojeni. Děkujeme za podporu našim věrným divákům a zveme je na další utkání, které sehrajeme v sobotu 12. září od 17.00 na hřišti FC Bechyně."




Sestavy


SK Ratibořské Hory
D. Vobinuška [-] - S. Mareš ml. [-] , B. Greguš [-] , L. Janovský [-] , V. Říha [-] - M. Breda [-] (57. S. Katolický [-] ) , A. Fišer [-] , J. Růžička [-] , D. Dařílek [-] - V. Hoffmann ml. [-] , D. Kutiš [-]

1.FC Boston Kluky
J. Pikl [-] - M. Kůs [-] , J. Košatka [-] , V. Košatka [-] , V. Lid [-] - V. Vlášek [-] , M. Říha st. [-] , V. Marek [-] , M. Nedvěd [-] - M. Nedvěd [-] , M. Štěpán [-]

ŽK: 55. V. Hoffmann ml. , 86. D. Kutiš - 57. M. Nedvěd , 84. M. Kůs .
Místo: Rat. Hory. Rozhodčí: Klimeš Jiří - Fiala, Pinc.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.