2:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 15:00

7.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Olešnice vybojovala bod v Třeběticích


Branky


0
Velmi slušná divácká návštěva viděla čtyři branky
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas bez branek

   V Třeběticích se konalo posvícení a tak si na fotbal našlo cestu více než dvě stovky diváků. V úvodních cca deseti minutách mohli být poměrně spokojeni. Třebětičtí se centrovanými míči a standartkami dostávali do tlaku, ale hosté z Olešnice bez úhony přestáli. Pak se hra více vyrovnala. Hostující Burda se ocitl před brankářem, ale branku přestřelil. Zhruba pět minut před odchodem do šaten hlavičkoval Drtina a dokázal překonat brankáře Havlíka. Domácí obránce však za brankáře dokázal zaskočit a vykopnout míč z prázdné brány.

Červená a čtyři góly

   Druhá půle začala pro olešnické velmi smolně. Domácí se řítili do vyložené šance a poslední instancí před gólmanem Tomáškem byl už jen Bahenský, který pár metrů před vápnem zatáhl domácího hráče za dres a uviděl už ve 47. minutě červenou kartu. O minutu později toho dokázali domácí využít, když ze skrumáže skóroval Tomáš Chvátal a Třebětice vedly 1:0. Ale vedení a hra proti oslabenému soupeři je možná až příliš uchlácholila. V 72. minutě centroval Lenk a střídající Brousek doklepával do branky a bylo to 1:1. V 80. minutě střílel Fiala a domácí brankář jeho pokus vyrazil jen k Brouskovi, který strhnul vedení na stranu hostů. Domácí se poté snažili zachránit alespoň remízu. V 85. minutě se to povedlo kapitánovi Vojtěchu Novákovi. Po rohu se k němu odrazil míč a jeho střela halv volejem poblíž penaltového puntíku znamenala vyrovnání na 2:2. Dvě minuty před koncem základní hrací doby ještě rozvlnil síť za Havlíkem po třetí v zápase Lenk, ale rozhodčí odmávali a odpískali ofsajd.


Ohlasy k zápasu


FK Sokol Třebětice
Jan Koutný ( předseda klubu domácí ): Měli jsme u nás posvícení a to bývá i 300, 350 diváků. Jinak utkání se nám nepovedlo a nedařilo se skoro nic. Soupeř na to, že byl z konce tabulky byl vyrovnaným protivníkem. Po vedoucím gólu místo toho aby nás vedení a vyloučení nakoplo jsme hráli snad ještě hůře. Až posledních deset minut kdy jsme zachraňovali alespoň bod bylo od nás dobrých. Remíza je relativně spravedlivá, ale pokud by měl někdo vyhrát byl to soupeř. My si výhru nezasloužili, když už tak za posledních 10minut. Dneska si pochvalu zaslouží Švarc.

TJ Sokol Olešnice
Martin Havel ( trenér hosté ): My jsme dneska sahali i po vítězství, ale nebyl nám pro ofsajd, který nebyl uznán gól Lenka dvě minuty před koncem. Červená karta byla zbytečná Bahenský měl situaci vyřešit jinak. S bodem i předvedenou hrou jsem spokojený kluci jezdili nahoru dolů a bojovali. Musím pochválit celý tým.



Sestavy


FK Sokol Třebětice
R. Havlík [-] - V. Pokorný [-] , B. Novák [-] , V. Novák [-] , J. Habr [-] - P. Švarc [-] , T. Chvátal [-] , V. Habr [-] , J. Chvátal [-] (66. V. Havlík [-] ) - M. Šťastný [-] , R. Sevelda [-]

TJ Sokol Olešnice
J. Tomášek [-] - S. Drtina [-] , M. Němec [-] , B. Bahenský [-] , M. Buřič [-] - M. Hanzal [-] , T. Kačírek [-] (60. R. Jindra [-] ) , L. Burda [-] (70. J. Brousek [-] ) , M. Písko [-] - L. Lenk [-] (90. S. Jindra [-] ) , P. Fiala [-]

ŽK: 19. V. Novák , 51. J. Chvátal - 23. M. Buřič , 89. L. Lenk . ČK: 47. B. Bahenský .
Hráči zápasu: P. Švarc .
Místo: Třebětice. Počet diváků: 220. Rozhodčí: Karel Josef - DEVERA Radek - HAVLÍK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.