1:4
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

7.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lomnice zvládla šlágr kola


Branky


64. P. Bobál - 54. P. Heger , 67. P. Řehoř , 77. J. Čuta , 85. D. Štěcha (p.)
0
Bystřice neuspěla v souboji o druhé místo
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas bez branek

   Šlágr kola mezi mezi třetí Bystřicí a druhou Lomnicí sledovala solidní návštěva 150ti diváků. Domácí trápilo mnoho zranění a nemohli na svého soupeře vyrukovat v plné síle. I hosty potkala před zápasem nepříjemnost v podobě zranění svého kapitána. Úvodní dějství příliš vzruchu nenabídlo. Až ke konci půle se přeci jen začalo něco dít. Nejprve Havel z přímého kopu poblíž vápna prověřil pozornost hostujícího brankáře Michala. Pak ještě bystřičtí měli k dispozici sérii třech rohových kopů, ale branku z nich nevytěžili. Do šaten se tedy odcházelo za nerozhodného stavu.

Druhý poločas nabídl vše podstatné

   První branka padla po necelých deseti minutách hry. To když Heger snad ze třiceti metrů napřáhl a vyhnal všechny pavouky z šibenice domácí branky. Domácí nesložili zbraně a v 64. minutě vyrovnával kapitán Bobál. O tři minuty později si Řehoř narazil s Pancířem a po akci z poloviny hřiště znovu dostal do vedení hosty z Lomnice. O deset minut později už to bylo 1:3. Pod touto brankou jsou spoluprací podepsáni znovu Pancíř s Řehořem, ale tentokrát byl úspěšným střelcem Čuta. Domácí se přesto nevdávali. Po rohu nebezpečně hlavičkoval střídající Náprava, ale překonaného brankáře hostů zaskočil na brankové čáře jeho spoluhráč z obrany. Tak udeřili ještě jednou hosté. Po faulu na Čutu ve vápně se v 85. minutě k penaltě postavil Štěcha a dal tak konečnou podobu výsledku 1:4. V souběžně hraných zápasech si Lišov otevřel střelnici proti Borovanům a dostal se o bod na třetí místo před Bystřici. Naopak hosté z Lomnice využili zaváhání Včelnice v Kardašově Řečici a vyhoupli se znovu na první místo tabulky.


Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Nová Bystřice
František Náprava ( hráč domácí ): Díky zraněním jsme nemohli hrát v kompletní sestavě a to se na hřišti projevilo. Zápas jsme bohužel nezvládli k naší spokojenosti. Příští týden hostíme doma Bukovsko. Doufám, že tak jak by se mělo doma zvítězíme a nabídneme fanouškům dobrý výkon.

TJ Tatran Lomnice nad Lužnicí
Denisa Kroupová ( vedoucí mužstva hosté ): Ještě před samotným začátkem utkání jsme museli řešit nepříjemnou situaci, a to zranění kapitánu týmu Šachla. První poločas moc fotbalové radosti nepřinesl, v jeho závěru jsme naprosto nepochopitelně vypustili a nechali soupeře ze standardních situací ohrožovat naši bránu. V druhé půli jsme začali hrát více po zemi a od 70. minuty se hrálo prakticky na jednu bránu. Skóre otevřel v 55. minutě Heger, který z 30 metrů vymetl křižnou střelou šibenici. V 64. minutě jsme dostali tak trochu náhodnou a pro nás velice smolnou branku. Nenechali jsme se ale zastrašit a hned v 67. minutě jsme zvýšili stav. Autorem vstřelené branky byl Řehoř, který šel po narážečce s Pancířem od půlky hřiště sólo a nezastavili ho ani bystřičtí beci. V 77. jsme se zaradovali potřetí, a to když vstřelil gól Čuta. Jeho branka byla výsledkem další skvělé spolupráce Pancíře a Řehoře. Naše vítězné tažení završil v 84. minutě Štěcha, jenž s přehledem proměnil nařízený pokutový kop po faulu na Čutu. Hráč utkání: Řehoř, vstřelil branku a na další přihrál. Celkově hrál velmi zodpovědně a bojovně.



Sestavy


TJ Jiskra Nová Bystřice
Š. Prinz [-] - T. Dvořák [-] , M. Veith [-] , J. Zach [-] , Z. Beneš [-] (86. V. Mol [-] ) - Z. Březina [-] (70. F. Náprava [-] ) , P. Drábik [-] , O. Nováček [-] (80. M. Machatý [-] ) , P. Bobál [-] - J. Havel [-] , M. Kamas [-]

TJ Tatran Lomnice nad Lužnicí
K. Michal [-] - L. Čáp [-] , P. Němec [-] , D. Štěcha [-] , M. Zákostelecký [-] - P. Heger [-] (83. P. Šedivý [-] ) , P. Krejník [-] (63. M. Dušák [-] ) , P. Řehoř [-] , M. Šálený [-] - J. Čuta [-] (87. V. Nohava [-] ) , P. Pancíř [-]

ŽK: 84. M. Machatý .
Hráči zápasu: P. Řehoř .
Místo: N. Bystřice. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Svoboda Jan - PICKA Pavel - KORANDA Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.