3:2
(3:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 13:30

11.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolnímu Dvořišti se venku nevede, podzim ukončilo prohrou ve Větřní


Branky


0

Fakt, že se týmu FK Dolní Dvořiště na hřištích soupeře nedaří, potvrdilo i poslední podzimní utkání, kde nestačil na posílené domácí mužstvo SK Větřní B. Tam úřadoval zejména Zbyněk Ginzel st., který vsítil dvě branky a tučným písmem se podepsal pod vítězstvím domácích, což dolnodvořištší dohnat nedokázali. Jejich podzimní představení tak přineslo pouhý bod z venkovních střetů a to má za následek až uzavření první poloviny tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ginzel st. dvěma údery nastartoval Větřní

Do duelu, který uzavřel podzimní část sezóny, vstoupila obě mužstva s jasným cílem, jehož doprovázel chtíč po vítězství. Větřní nutně potřebovalo zapomenout za drtivou prohru z minulého kola, ovšem naopak hosté z Dolního Dvořiště přicestovali na zdejší horkou půdu nabuzeni, když předchozí hrací víkend zvládli na výbornou. Jak byl vidět na konečném výsledku, aktivněji si pro vítězství došel domácí tým a na jeho oponentu se podepsal onen fakt, o němž jsme již psali a to venkovní nevlídná bilance.

 

Už brzké úvodní minuty onoho střetu se nesly v úspěšném duchu a po pouhých pěti minutách otevřel skóre matador a zkušená posila v jedné osobě, Zbyněk Ginzel st. Tento rychlý nástup mnohými podceňovaného celku zřejmě svěřence trenéra Hoška zaskočil natolik, že ještě v první polovině úvodního dějství inkasovali podruhé a to po iniciativě forvarda Václava Květoně. Co se týče prvotní půle, ta přinesla ještě další dvě trefy a krátce po odehrané půlhodině bylo jasné, že Větřní stále nemá dost. To totiž zvýšilo průběžný stav zápasu na uspokojivých 3:0 a druhou brankou v zápase se zaskvěl nejlepší hráč domácích Zbyněk Ginzel st. Až taková ztráta byla tím pravým impulzem pro kádr hostí, aby s utkáním něco dělal a první snížení na sebe vzal sám kanonýr a snad nesmrtelný kapitán Dolního Dvořiště, zkušený Pavel Pecha, který těsně před zvukem píšťalky upravil na konečný poločasový poměr.

Zodpovědná náprava hostů na bod nestačila

Po změně stran, jakoby na straně dotírajícího soupeře nastoupil zcela jiný tým. Dolní Dvořiště bylo ve druhém poločase zcela lepším mužstvem a soupeři už nedovolilo jiný střelecký úspěch. Samo ale dokázalo v branku proměnit pouhou jednu následující situaci, kde se mezi střelce zapsal nejlepší týmový exekutor Tadeáš Zeman. Ten tímto gólem uzavřel hodinu hry, načež dalších třicet minut přineslo pouze několik pokusů o bodový děl, ovšem bez úspěchu.



Ohlasy k zápasu


SK Větřní B
Vlastimil Sulzer (asistent trenéra): Od začátku jsme byli lepší a první půlhodinu jsme soupeře zatlačili na jeho polovinu, což vedlo k tříbrankovému vedení. Kanonýr Pecha sice dokázal po nabídnuté šanci snížit, ale do šaten jsme šli spokojenější. Hosté do druhé půle vstoupili značně lépe, než do té první a bylo pouhou otázkou času, kdy znovu udeří. Po hodině hry Zeman snížil kontaktní trefou, ale o další slovo si už Dolní Dvořiště říci nedokázalo. Pochválit musím zejména Zbyňka Ginzela staršího, důležitou posilu z A týmu, při jehož výpomoci Béčko buď boduje nebo sehrává vyrovnané duely.

FK Dolní Dvořiště
Štefan Hošek (trenér): Do Větřní jsme jeli s tím, že venku chceme konečně bodovat naplno. Bohužel jsme po vlastních chybách třikrát inkasovali a takovou ztrátu jsme už dohnat nedokázali. Šancí jsme k tomu měli požehnaně. Bohužel, když neproměníme stoprocentní gólové příležitosti, nemůžeme vyhrát. Musím však konstatovat, že jsme odehráli nejlepší venkovní utkání podzimu a teď nás čeká zimní přestávka, v níž se musíme dobře připravit na jaro. Čekat nás bude doslovná stíhací jízda. Nyní bych rád poděkoval těm, kteří se kolem našeho fotbalu točili celou půli sezóny, počínaje od našeho Masti, přes hráče, konče u fanouškovské základny. Za dnešní výkon chvílím Jendu Říhu, který odehrál vynikající utkání.



Sestavy


SK Větřní B
M. Votýpka [-] - P. Šaray [-] , Z. Ginzel [-] , M. Vegeš [-] , M. Votýpka [-] - J. Sukdolák [-] (61. J. Taher [-] ) , L. Turek [-] , J. Cifreund [-] , M. Přibyl [-] - V. Květoň [-] (72. V. Sulzer [-] ) , R. Radykhovskyy [-] (89. T. Hromada [-] )

FK Dolní Dvořiště
D. Hošek [-] - J. Mokoš [-] , J. Krenauer [-] , M. Hajdák [-] , M. Marek [-] (75. Z. Rubeš [-] ) - V. Kotlár [-] (62. L. Doucha [-] ) , J. Říha [-] , P. Varhol [-] , J. Řepa [-] - T. Zeman [-] , P. Pecha [-]

ŽK: 45. J. Sukdolák , 61. M. Vegeš , 65. R. Radykhovskyy , 83. J. Taher , 88. V. Sulzer - 62. J. Řepa , 65. J. Mokoš , 90. D. Hošek .
Hráči zápasu: Z. Ginzel - J. Říha .
Místo: Větřní. Počet diváků: 35. Rozhodčí: Petroušek Antonín - Votýpka Jindřich, Bóga Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.