0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.08.2020 16:30

1.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ledeč na úvod těsně padla.


Branky


9

Ledeč v této sezoně nastupuje na hřišti ve Světlé nad Sázavou a premiéra ve Světlé skončila poražkou 0-1 od Chotěboře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ledeč se zapomněla v kabině.

První poločas byl jednoznačně ve prospěch Chotěboře. Hosté byli ve všech atributech lepším týmem, nejvíce v důrazu a agesivitě v soubojích. Pohybově byla Chotěboř také lepší, ale šancí vidět příliš nebylo. Domácí hostům nechávali příliš prostoru, ale branku jsme neviděli, dvě velké šance vychytal vynikající Bezděk.

Střídající Nedvěd rozhodl

Do druhé půle domácí nastoupili úplně jinak a na 10-15 minut Chotěboř přehrávali a zatlačili je k jejich vápnu.Tento tlak vyústil v jednu tutovou šanci, kdy Vodička přešel přes 3 hráče u brankové čáry a dával balon pod sebe na Jakuba Gramera, který z úrovně z penalty trefil pouze Dobrovolného v brance hostí. Poté zase začala hrát Chotěboř a bylo to nedáš - dostaneš, kdy po nedůrazu domácích ve vápně se prosadil střídající útočník Nedvěd a pohodlně zakončil. Do konce zápasu se domácí snažili o nějaké srovnání a zjednodušili hru na dlouhé nákopy, nicméně nejakou větší šanci si domácí nevytvořili a Chotěboř téměř všechny nákopy uhrála. Hosté už hráli na brejky. Ovšem výsledek 1:0 je zcela zasloužený.

 

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou
František Polák (trenér): Chotěboř začala velmi aktivně, my jsme si mysleli ze ještě hrajeme přípravné utkání a nehráli jsme dobře. Navíc ve druhém poločase se domácím povedlo střídání a vstřelili branku. Domácí po zásluze berou všechny body.




Sestavy


FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou
T. Bezděk [-] - J. Fišer [-] (46. M. Trpišovský [-] ) , M. Havel [-] , P. Pešek [-] , J. Petřík [-] , J. Karel [-] , M. Vágner [-] (84. R. Kuja [-] ) , J. Smejkal [-] , L. Vodička [-] , J. Gramer [-] , M. Chlubna [-] (64. S. Bezděk [-] )

FC Chotěboř
T. Dobrovolný [-] - M. Moravec [-] (75. T. Keller [-] ) , F. Tůma [-] , M. Somerauer [-] - P. Chlad [-] , J. Stránský [-] , J. Voborník [-] , M. Somerauer [-] - J. Bláha [-] (57. A. Nedvěd [-] ) , F. Janda [-] (79. P. Hanousek [-] ) - O. Bělovský [-] (86. J. Neuvirt [-] )

ŽK: 10. M. Vágner , 45. M. Chlubna , 84. L. Vodička , 90. M. Havel - 70. F. Janda , 80. M. Somerauer , 89. A. Nedvěd .
Počet diváků: 110.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Bačkovský

Expert: Jakub Bačkovský
Tip experta: výhra hostů

Ač bych přál vítězství domácím, tak je tohle jasná výhra hostí.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích