4:5
(2:2)
25. P. Šebl (vl.)
43. M. Novotný (p.)
72. F. Kovařík (vl.)
73. F. Tomáň
93. M. Novotný
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

1.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Devět gólů, šest žlutých, čtyři červené a tři body pro Ostrov


Branky


11. Z. Joza , 13. Z. Joza , 50. Z. Joza , 91. T. Pelech - 25. P. Šebl (vl.) , 43. M. Novotný (p.) , 72. F. Kovařík (vl.) , 73. F. Tomáň , 93. M. Novotný
0

Ostrov zajížděl v rámci 1. kola na hřiště Nového Sedla a nakonec může být spokojený. O svém vítězství totiž rozhodl v 93. minutě klání potom, co bylo na hřišti pouze 18 hráčů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek utkání byl jako každý jiný s tím rozdílem, že Ostrov moc často neprohrává a už vůbec ne o dvě branky. Ale stalo se. V 11. minutě a poté o dvě minuty později se trefil přesně Zbyněk Joza, který tak poslal Nové Sedlo do dvoubrankového trháku. Celkově ale byla hra vyrovnaná a obě mužstva si vytvořila několik šancí. Ostrovu se ale nedařilo své šance proměňovat a tak museli pomoc hráči Nového Sedla, když si v 25. minutě vstřelil vlastní branku Patrik Šebl. Další minutou, která stojí za zmínku je minuta 38. To totiž Jan Tolar dostal červenou kartu za kopnutí soupeře ze strany do nohy v přerušené hře. Ostrovští ale nehráli v oslabení příliš dlouho, protože v 41. minutě odešel ze hřiště za druhou žlutou kartu Patrik Šebl. Za další dvě minuty, tedy v 43., navíc hostující celek kopal pokutový kop, který proměnil Milan Novotný, který tak srovnal na 2:2.

Jestli byl zajímavý poločas první, tak se to samé dá řict o druhém. V 50. minutě se prosadil potřetí v zápase Zbyněk Joza, který si tak zapsal do svých statistik hattrick a navíc poslal Sedlo do vedení. Už dvě červené karty se v utkání nevidí moc často. A v zápase mezi Novým Sedlem a Ostrovem vytahoval červenou kartičku sudí rovnou čtyřikrát. V 69. minutě totiž dostal druhou žlutou Radek Kaňok a Sedlo dohrávalo v devíti. Za tři minuty poté František Kovařík vstřelil branku, ale neposlal svůj tým do dvoubrankového trháku, nýbrž zajistil vyrovnání, protože míč poslal do své branky. A minutu po něm už vedli Ostrovští. Filip Tomáň totiž proměnil svoji šanci v gól a bylo to 3:4. A stále to není vše, co se na hřišti odehrálo. V 79. minutě totiž Joza viděl červenou kartu za hrubé urážení rozhodčího a hráčů Nového Sedla bylo rázem na hřišti pouze osm. I tak ale dokázal Tomáš Pelech vyrovnat a to v 91. minutě. Už už to vypadalo, že nerozhodný stav vydrží až do konce utkání. To by se ale v 93. minutě nemohl trefit Milan Novotný. Díky jeho trefě tak Ostrov porazil ve velmi vzrušujícím utkání Nové Sedlo 5:4.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Union Nové Sedlo
Stanislav Suchý: Nezúčastněný divák si musel přímo lebedit, protože podobných utkání bývá jen málo a tohle rozhodně nenudilo. Bohužel, pro nás dopadlo nejhůře jak mohlo a to ve všech směrech. Tři červené karty, rozhodující branka v posledních vteřinách nastavení. A přitom to bylo utkání, jakých se v krajském přeboru odehrály stovky, tedy co se samotného fotbalu týká. Hodnotit výkon rozhodčího nebudu, kdo utkání viděl, udělal si obrázek sám, ale prostě zápas nezvládl a byl až příliš vidět, což je u rohodčího vždy špatně. Utkání totiž nijak nevybočilo ze standardu, který přebor má, a to fotbalově a hlavně ani zákroky hráčů, které byly klasické na obou stranách stejné. Ale v tom je ten háček. Hosté karty nedostávali, my ano. Možná vše začalo první červenou kartou pro hostujícího hráče, protože byla hodně přísná a pak se kompenzuje na druhé straně a zápas je v pytli...




Sestavy


TJ Baník Union Nové Sedlo
T. Pelech [-] - Z. Joza [-] , R. Kaňok [-] , P. Karásek [-] , D. Petřík [-] (63. R. Rychna [-] ) , B. Rychna [-] (70. F. Kovařík [-] ) , R. Sattler [-] (70. M. Pešák ml. [-] ) , P. Šebl [-] , E. Lakatoš [-] , L. Macák [-] , J. Vican [-]

FK Ostrov
M. Süttö [-] - M. Matoušek [-] , J. Liška [-] , P. Filák [-] , F. Tomáň [-] - J. Tolar [-] , J. Vrba [-] (63. D. Horvát [-] ) , J. Horváth [-] , M. Kobera [-] (67. F. Vraštil [-] ) - M. Novotný [-] , P. Luksch [-] (58. O. Nýber [-] )

ŽK: 29. B. Rychna , 30. P. Šebl , 52. E. Lakatoš , 53. R. Sattler , 63. R. Kaňok - 93. M. Novotný . ČK: 41. P. Šebl , 69. R. Kaňok , 79. Z. Joza - 38. J. Tolar .
Místo: tráva. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Šmat David - SAPOUŠEK Jáchym, JATI David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.