3:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 15:00

7.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nová Role si na domácí půdě poradila se Studánkou


Branky


0

Hráči Nové Role přivítali na svém hřišti tým TJ Jiskra Ohara Studánka. Novorolští na domácí půdě předvedli výborný výkon a po vítězství 3:1 se i nadále nacházejí na první příčce tabulky s náskokem pěti bodů na druhý Ostrov. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku utkání bylo jasné, že to Studánka nebude mít v Nové Roli jednoduché. Domácí totiž předváděli velmi kvalitní výkon a navíc se dostávali do velkých příležitostí. Nakonec ale dali první branku utkání až ve 20. minutě zásluhou Tomáše Chlupa. Do konce prvního poločasu navíc dokázali udeřit ještě jednou, když si na centr naběhl Lukáš Hájek, který zvyšoval na 2:0.

 

Ve druhém dějství zápasu navíc dostal druhou žlutou kartu hostující Jan Němec, který fauloval protihráče a musel se poroučet ze hřiště. Studánka tedy dohrávala o deseti hráčích. Novorolští si vytvořili proti oslabenému soupeři několik dalších příležitostí, ale uchytila se až ta ze 76. minuty, kdy se z trestného kopu trefil perfektně Lukáš Hnízdil. Ohara si připsala alespoň čestný úspěch v 82. minutě, kdy se z ojedinělé příležitosti prosadil František Repčík. A protože už do konce zápasu žádný další gól nepadl, zvítězila Nová Role zcela zaslouženě 3:1. 



Ohlasy k zápasu


FK Nová Role
Daniel Hájek: Dalo by se říct, že to byla jednoznačná záležitost našeho mužstva, ale nedávali jsme branky. Když hráli v deseti, dostali jsme branku. Byl to takový německý styl, tedy když dali gól z jednoho útoku na branku. My jsme měli šancí spoustu, ale nevyužili jsme je. Studánka byla soupeř, který toho moc nepředvedl.




Sestavy


FK Nová Role
J. Latislav [-] - P. Florián [-] (54. D. Hájek [-] ) , L. Hnízdil [-] , J. Veverka ml. [-] - K. Štěpánek [-] (46. D. Hegenbart [-] ) , L. Hájek [-] , T. Kvapil [-] , M. Živanovič [-] (80. P. Bezděk [-] ) , J. Vaverka [-] (75. D. Urbánek [-] ) , M. Hůlka [-] - T. Chlup [-] -

TJ Jiskra Ohara Studánka
P. Kašpárek [-] - P. Mirga [-] , F. Repčík [-] , M. Čerňanský [-] , J. Němec [-] , P. Kovařík [-] , F. Kokta [-] (25. P. Rožánek [-] ) , D. Müller [-] , P. Kuchejda [-] , K. Hošťálek [-] , V. Bárta [-]

ŽK: 90. P. Bezděk - 14. J. Němec . ČK: 51. J. Němec .
Místo: tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Hányš Martin - PACHTOVÁ Michaela, GARDOŠ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.