D. Branný 76. (p.)
1:4
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 10:30

6.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stará Chodovská se dál trápí. Doma prohrála s Lipovou


Branky


76. D. Branný (p.) - 28. D. Čížek , 29. M. Tůma , 67. P. Slovák , 86. M. Tůma
0

Staré Chodovské začátek sezony vůbec nevyšel a po odehraných šesti zápasech, tedy pěti kol včetně předehrávky kola třináctého, se nacházel na poslední pozici bez jediného bodu. V zápase 6. kola přivítal na domácím hřišti tým Lipové, které podlehl 1:4 a i nadále se ocitá na čtrnácté příčce tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stará Chodovská i Lipová vstoupili do utkání aktivně a obě mužstva si vytvořila několik brankových příležitostí, které musel likvidovat na straně Staré Chodovské Treitl, na straně Lipové pak Mencl. Domácí brankář nestačil až na střelu v 28. minuty, kterou vyslal hostující Daniel Čížek. Ten tak otevřel skóre zápasu, které se navíc za další minutu měnilo a opět ve prospěch Lipové. Prosadil se totiž Marek Tůma a bylo to už 0:2. Stará Chodovská si v prvním dějství vytvořila také několik příležitostí, ale její střelecká nemohoucnost snad nebere konce a do šaten se tak šlo za dvoubrankového vedení hostujícího celku. 

 

I ve druhém dějství se dařilo více hráčům Lipové, alespoň co se využívání příležitostí týká. V 67. minutě se totiž prosadil Pavel Slovák, který zvyšoval na 0:3. Za necelých deset minut se konečně prosadil i domácí celek zásluhou Dominika Brenného. Za další minutu navíc dostal červenou kartu Daniel Čížek z Lipové a domácích se tak naskytla možnost na korigování výsledku. To ale nepřišlo. Místo toho i v deseti lidech skórovali hosté, konkrétně pak Marek Tůma, jenž se zapsal do střelecké listiny podruhé v zápase. Stará Chodovská tak i přes bojovný výkon podlehla Lipové 1:4.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Lipová
Petr Hynek: V zápase jsme podali kvalitní, koncentrovaný výkon, hráli jsme se zaujetím, vyvarovali jsme se chyb, kterých jsme se dopouštěli v minulých zápasech a dokázali se i brankově prosadit. Zápas byl vyrovnanější než napovídá výsledek, domácí podali na svém užším hřišti bojovný výkon, nebyl to lehký zápas, proto je to pro nás cenné vítězství.



Sestavy


FK Stará Chodovská
P. Treitl [-] - M. Tatar [-] , J. Krásný [-] , L. Galla [-] (50. J. Hejna [-] ) , J. Koranda [-] , F. Lembacher [-] , T. Bílý [-] , P. Dušek [-] , M. Kastl [-] , D. Branný [-] , V. Noháček [-]

TJ Sokol Lipová
D. Mencl [-] - P. Slovák [-] , D. Čížek [-] , J. Luňák [-] , P. Uhlík [-] (88. L. Anděl [-] ) , P. Mezera [-] , J. Musil [-] , M. Tůma [-] (87. M. Hurtoš [-] ) , K. Irlweg [-] , P. Bílek [-] (55. V. Břinčil [-] ) , J. Luňák [-]

ŽK: 53. J. Hejna , 67. D. Branný , 89. J. Koranda - 56. J. Musil , 80. P. Slovák . ČK: 77. D. Čížek .
Místo: tráva. Počet diváků: 75. Rozhodčí: Lhotka Jindřich - ĎUGEL Pavol, LHOTKOVÁ Veronika.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.