F. Cerha 24.
1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 16:00

8.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Střelci neměli den


Branky


24. F. Cerha
0

Střelci se asi špatně vyspali, přesto jeden gól padl a rozhodl o vítězi. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediný gól zápasu.

První poločas na hřišti v Útviné sliboval napínávý zápas se spoustou gólů. Hosté předváděli pohledný fotbal a domácí své dovednosti nahrazovali bojovností. Tým TJ Sokol Útvina se brzy v prvním poločase musel vypořádat se dvěma zraněnymi hráči, kteří museli vystřídat. I přes velké oslabení o dva zkušené hráče, se podařilo domácím poločas vyhrát. Jen jedinému hráči z týmu TJ Sokol Útvina nechyběla přesnost a ve 24. minutě vstřelil gól. Po centru, který dopadl do vápna nastal zmatek. V mele ve velkém brankovišti se nejlépe dokázal zorientovat Cerha Filip, který dostal balón až za brankovou čáru. I přes šance obou týmů, žádné góly  do konce poločasu již nepadly.

Slepé náboje

Druhý poločas nabídl nepřeberné množství šancí, avšak žádná neskončila v síti a diváci marně čekali na gól. Hráči obou týmu byli "dřevěný". Všechny střely postrádaly přesnost nebo razanci. Pokusy o zvýšení gólového rozdílu domácíh úspěšně kazil brankář Kašpárek Martin, který měl plné ruce práce s přesnějšími střelami domácích. I přes dobrý výkon brankáře FK Sokol Žlutice B, nedokázali jeho spoluhráči vstřelit gól a jednogólové vítezství si připsali domácí. 

 


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Útvina
Pan Červenka: Neproměnili jsme 100% šance. Na tom musíme zapracovat . Ovšem bojovali jsme celý zápas a vyplatilo se to. Vítězství 1:0 je také za tři body. Myslím, že můžeme být spokojení.

FK Sokol Žlutice B
Pevel Kaňka: Věřili jsme si, ale dneska jsme prostě neměli den. Snad se nás smůla na kopačkách nebude držet moc dlouho.



Sestavy


TJ Sokol Útvina
M. Levko [-] - J. Nováček [-] , J. Pavlík [-] - V. Hudec [-] , F. Chrenák [-] , M. Diviš [-] (33. M. Kovář [-] ) - J. Kamenický [-] - L. Bindr [-] (80. R. Krása [-] ) , P. Staněk [-] (20. L. Lipavský [-] ) , F. Cerha [-] , J. Slabý [-]

FK Sokol Žlutice B
M. Kašpárek [-] - J. Bártko [-] , M. Thai [-] , L. Melnyk [-] , M. Bok [-] , D. Vojík [-] (58. P. Krejza [-] ) , J. Píša [-] , D. Záluský [-] , V. Hrachovec [-] , M. Rybka [-] , M. Široký [-] (62. J. Šmídmajer [-] )

ŽK: 63. M. Kovář - 21. M. Bok , 63. M. Rybka .
Místo: tráva. Počet diváků: 33. Rozhodčí: Hrubý Vít - LAVO Petr (N), HRACHOVEC Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.